Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Suriol deixa la presidència de la Cambra de Tarragona

Presenta la seva dimissió per integrar-se a la candidatura de Junts per Catalunya a les eleccions del 21-D

Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona CEDIDA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Novembre 2017 08:43

Andreu Suriol i Ribé, president de la Cambra de Tarragona, va presentar ahir al vespre la seva dimissió davant els òrgans de govern de la corporació tarragonina, per tal de centrar-se en l’activitat política, ja que ha decidit integrar-se a la candidatura de Carles Puigdemont a les eleccions del 21-D, amb la possibilitat que tanqui la llista de Junts x Cat a Tarragona.

Des d’avui mateix el relleva en el càrrec Josep Martí, vicepresident primer de la Cambra de Tarragona, qui estarà en funcions fins el proper 18 de desembre quan es convoqui un ple extraordinari del que se n’escollirà un nou presiden, segons informa la Cambra.

El president de l’equilibri pressupostari

Andreu Suriol va accedir a la presidència de la Cambra de Tarragona el 4 de febrer de 2015, rellevant a Albert Abelló. Durant el seu mandat ha reforçat les grans línies estratègiques de la corporació com són l’impuls de la internacionalització de les empreses, la millora de la formació i la demanda i reivindicació de les infraestructures necessàries per les Comarques de Tarragona, davant diferents administracions. En un comunicat, l'ens cameral destaca que l’últim exercici tancat "es va assolir també l’equilibri pressupostari de la Cambra" després dels ajustos efectuats arran del Reial Decret de 2010, que modificà la Llei de Cambres.

Els òrgans de govern de la Cambra de Tarragona han agraït la seva dedicació alhora que s’ha valorat la seva positiva tasca al capdavant d’una institució que té més de 130 anys i que dia a dia "no té altra missió que ser proactiva en atendre i respondre eficientment a les necessitats de les empreses i la dinamització del teixit productiu", conclou el comunicat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: