Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aprovada la comissió dels Jocs del 2018

Javier Villamayor (PSC) estima que el cost de l'ajornament és d'entre 1 i 1,4 milions

Imatge virtual del Palau d'esports, a la vila olímpica dels Jocs Mediterranis Imatge virtual del Palau d'esports, a la vila olímpica dels Jocs Mediterranis CEDIDA
Esports Carina Filella / El Punt Avui
Divendres, 27 Gener 2017 08:48

Un dels punts que van generar més debat en el ple de Tarragona celebrat ahir va planar sobre un altre dels polèmics projectes de la ciutat, els Jocs Mediterranis, ajornats al 2018. El ple va aprovar (amb els vots en contra de la CUP i l'abstenció d'ICV i ERC) la creació de la comissió informativa especial de seguiment dels Jocs. El portaveu d'ERC, Pau Ricomà, va anunciar que al nou ens exigiran el resultat de comptes del 2016, el pressupost d'enguany i que es faci un seguiment trimestral dels comptes.

El regidor coordinador dels Jocs, Javier Villamayor, va reiterar que el cost de l'ajornament és d'entre 1 i 1,4 milions. També va confirmar que la Diputació de Tarragona ha proposat celebrar les proves de voleibol a la Tarraco Arena plaça, tot i que s'estudien tres alternatives més. En els propers dies està prevista la visita a Tarragona del president del Consejo Superior de Deportes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: