Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Millo garanteix el compromís estatal amb els Jocs del 2018

El delegat del govern espanyol a Catalunya sosté “que tot va endavant”

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ahir a Tarragona, en el marc d'una reunió amb subdelegats catalans El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ahir a Tarragona, en el marc d'una reunió amb subdelegats catalans ACN
Esports Agnès Llorens
Dimecres, 08 Març 2017 08:38

Estabilitat total entorn dels Jocs Mediterranis. Aquesta és la imatge que vol transmetre el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, durant la seva darrera visita a Tarragona. En aquesta ocasió, Millo destaca que, quan queden poques setmanes per a la data límit que les diferents parts s'havien fixat per concretar l'aportació estatal a aquest esdeveniment esportiu, tot el procés “va endavant tal com estava previst”. En aquest sentit, Millo no detalla quin serà el valor de la quantitat econòmica que, finalment, aportarà l'Estat, però referma que “no hi ha cap modificació” respecte a la darrera compareixença oficial per informar dels fets.

El delegat del govern espanyol a Catalunya reitera que el compromís del govern estatal amb Tarragona 2018 és “total, com s'ha demostrat en diverses ocasions”, i que totes les negociacions “caminen en la mateixa direcció”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: