Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nàstic TV ja és una realitat

El Nàstic crea el seu canal propi per donar a conèixer el mín grana amb entrevistes, reportatges i notícies de tots els equips granes

El Nàstic estrena canal online El Nàstic estrena canal online CEDIDA
Esports Marc Molina
Dijous, 23 Març 2017 16:37

El Gimnàstic de Tarragona ha fet un pas més i avui ha presentat en societat el projecte de Nàstic TV, un canal de televisió online que té l'objectiu de mostrar el club des d'una altra perspectiva, amb entrevistes amb els jugadors, directius, aficionats i reportatges de tot el que envolta l'univers grana.

La seva presentadora, la Sílvia Petit ha destacat la gran il·lusió amb la qual s'emprèn el projecte de Nàstic TV: "Volem donar una altra imatge diferent del Club, dels equips i de tot el que envolta el primer equip. D'altra banda, la Sílvia ha destacat la valentia del club per tirar endavant el projecte en aquests moments: "És un acte de valentia per part del club voler tirar endavant aquest projecte, tenint en compte la situació esportiva en què es troba l'equip".

Per la seva part, el responsable de Mediaframe, Juanjo Ucha, s'ha mostrat amb ganes de tirar endavant aquest nou projecte: "Tant per la meva part com per Mediaframe ho afrontem amb il·lusió i la voluntat de fer de Nàstic TV un projecte de futur".

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: