Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls millorarà el pavelló Joana Ballart i l’adaptarà per als Jocs del Mediterrani

Les obres inclouen millores als sistemes de seguretat, la renovació de tancaments i l’adequació d’una de les sales del pavelló

Interior del pavelló Joana Ballart de Valls Interior del pavelló Joana Ballart de Valls CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 04 Mai 2017 17:33

La Junta de govern de Valls ha aprovat les obres de millora del pavelló esportiu municipal Joana Ballart que, en total, comportaran una inversió de 146.000 euros. Aquestes obres –que compten amb el finançament de la Diputació de Tarragona- permetran, a més de millorar les instal·lacions del pavelló, adaptar-lo als requeriments com a seu dels Jocs del Mediterrani. En aquesta línia, les obres inclouen l’execució de millores als sistemes de seguretat i contra incendis del pavelló, la renovació de tancaments i l’adequació d’una sala de la primera planta.

Des de la Junta s'ha donat llum verda a les ofertes més avantatjoses on formen part l’empresa Asistacasa 2005, per un import de 45.324 euros, pels treballs de millora de les instal·lacions dels sistemes de protecció contra incendis, antiintrusió i enllumenat d’emergència al pavelló; l’empresa DP2 Global Service, per un import de 17.756 euros, per la millora de la instal·lació elèctrica i d’il·luminació de la sala multiús del centre i els treballs de lampisteria dels vestidors; l’empresa Proviser Ibérica, per un import de 41.594 euros, per les obres d’arranjament i millora de la coberta; i, finalment, l’empresa Gilabert Miró, amb un import de 41.392 euros, per la substitució de les finestres de les façanes sud i oest i col·locació d’elements de seguretat i protecció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: