Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Uns 500 esportistes participen en la darrera prova del Cross Comarcal del Baix Penedès

La temporada, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Penedès, ha sigut un èxit dde participació

Gairebé 500 esportistes van tancar el Cros Comarcal del Baix Penedès Gairebé 500 esportistes van tancar el Cros Comarcal del Baix Penedès CEDIDA.
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 18 Mai 2017 17:20

El diumenge passat El Vendrell va acollir la darrera prova del Cros Comarcal de la temporada. Més de 490 esportistes vinguts de diferents escoles i instituts del Baix Penedès van cloure una gran temporada, amb èxit de participants.

Els atletes, d'entre tres i divuit anys, van poder gaudir d'un matí d'atletisme a les instal·lacions esportives municipals del Vendrell. Com a novetat aquesta temporada, cal destacar la incorporació del programa "Correm en Família" a les proves. El projecte ha ofert la possibilitat que els familiars dels corredors puguin acompanyar-los a la cursa, programa que s'ha consolidat amb èxit entre els participants.

A final de temporada s'entregaran els premis Targeta Verda, dins del programa de valors del Consell Esportiu del Baix Penedès. Es farà un reconeixement col·lectiu a l'escola i institut de la comarca amb més participació, i compromís dels seus alumnes. D'altra banda, individualment es reconeixeran a tots els esportistes que hagin tingut més participació en les proves de la temporada, per tal de valorar el seu compromís i perseverança.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: