Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

“Un triomf suposa la permanència”

La plantilla roig-i-negra afronta el duel de demà contra el Sevilla Atlético conscient que és el dia per confirmar la salvació

Joan Campins, en una acció aquest curs Joan Campins, en una acció aquest curs JOSÉ CARLOS LEÓN/ L'ESPORTIU
Esports Jesús Jordi / Esportiu
Dissabte, 20 Mai 2017 08:45

Les victòries contra el Nàstic i el Saragossa van deixar la permanència a tocar del Reus, que no la va poder confirmar el cap de setmana passat a Còrdova. Espera fer-ho amb un triomf demà contra el Sevilla Atlético al municipal. Seria el primer cop que encadena dues victòries seguides a casa. “L'equip és conscient de la importància del partit, ja que la victòria suposaria la permanència. I per això l'afrontem amb la màxima concentració per certificar l'objectiu pel qual estem lluitant tot l'any”, va explicar ahir Joan Campins, que no es refia gens ni mica del Sevilla Atlético, que viatja al Baix Camp amb la permanència assegurada –té 52 punts, tres més que el Reus– i, per tant, sense res en joc, ja que, per la seva condició de filial, no pot pujar: “Tenen el punt a favor de la tranquil·litat, però nosaltres ho hem de contrarestar, perquè ens hi juguem molt.”

No es pot descartar la titularitat de Joan Campins demà al lateral dret, ja que Alberto Benito –igual que Folch– és baixa per sanció, tot i que el més probable és que Natxo González hi faci jugar Miramón, una solució d'emergència per a aquesta posició quan Campins i Benito estaven lesionats i que ha donat bons resultats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: