Permanència virtual !!

El CF Reus aconsegueix la victòria davant del Sevilla At. (2-1) que li dona 51 punts i la permanència virtual a la categoria de plata

En acabar el partit, els jugadors del CF Reus han celebrat la victòria que suposa la permanència a la Liga 123 En acabar el partit, els jugadors del CF Reus han celebrat la victòria que suposa la permanència a la Liga 123 M.ÀNGELS BLADÉ
Esports Josep Cartanyà
Dissabte, 20 Mai 2017 22:08

El CF Reus Deportiu tenia l'oportunitat d'assegurar la permanència virtual a la Liga 123 i l'ha aprotitat. Per fer-ho, calia guanyar el Sevilla Atlético, el filial més ben posicionat del futbol professional, que arribava a l'Estadi Municipal havent complert el seu objectiu de mantenir la categoria.

El partit no podia començar millor pels homes de Natxo González. Al minut 4, Fran Carbia s'ha fet amb una pilota a prop de la frontal de l'àrea gran i ha etzibat un xut en forma de paràbola que ha batut al porter Juan Soriano (1-0). El CF Reus enfilava el camí cap a la victòria.

Al minut 19, en una jugada que ha començat el porter Edgar Badia amb un llençament llarg que ha situat la pilota a l'exterior de l'àrea rival, l'ha recollit David Haro, que ha provat un xut creuat que ha sortit lleugerament desviat. Per part del Sevilla At, han estat poques les aproximacions a l'àrea local durant la primera part. Una d'elles, s'ha produït al minut 28, quan Marc Gual ha aprofitat una errada defensiva però el seu cop de cap l'ha aturat Badia. I el mateix Gual, en la jugada següent, s'ha plantat davant de Badia i quan tothom esperava el gol, el porter roig-i-negre ha tret una mà miraculosa que ha desviat la trajectòria de la pilota.

Al minut 33, una acció individual de David Haro és interceptada per la defensa del Sevilla. El rebuig l'ha aprofitat Fran Carbia, que ha adreçat un xut ben dirigit que ha sortit un pèl desviat a la dreta del porter sevillista. Al minut 41, el Sevilla At l'ha tingut de nou. Una centrada potent penjada a dins de l'olla l'ha pentinat bé Curro, però la rematada no ha entrat per pocs centímetres.

Domini sevillista i sentència del CF Reus

Els primers minuts del segon temps s'han caracteritzat pel control de joc per part del Sevilla At, que ha tingut més arribada que el CF Reus. Al minut 60, Gual, el jugador més destacat del quadre andalús, ho ha provat amb un xut ras que ha blocat Badia amb seguretat. El Sevilla ha estat el principal dominador de la segona part, tot i que potser li ha faltat l'encert necessari en els metres finals.

Per part del CF Reus, Chrisantus, que reapareixia a l'Estadi Municipal després d'uns mesos, ha disposat d'una rematada molt forçada que ha aconseguit desviar un defensor andalús. I al minut 89, un contraatac del CF Reus ha permès una desmarcada de David Haro, que arrencat entre dos jugadors sevillistes, s'ha plantat sol davant del porter visitant i ha marcat el segon gol del CF Reus (2-1). En plena eufòria a l'Estadi Municipal, encara hi ha hagut temps que el Sevilla enviés una pilota al pal i, fins i tot, marqués el seu gol al minut 92, gràcies a una falta a la frontal de la gran transformada per Ivi (2-1) i que ha provocat l'emprenyament d'Edgar Badia, que es queixava perquè els seus companys no havien tancat bé la barrera.

En acabar el partit, els jugadors del CF Reus han anat a celebrar la victòria i la permanència virtual a la cantonada on se situen els seguidors del Front Reusenc i han fet extenssiva l'alegria per la gesta aconseguida a la resta de l'estadi. A tres partits per acabar el campionat, el CF Reus se situa a la meitat de la taula amb 51 punts, ja vuit per sobre de la zona de descens.

Alineacions:

CF Reus Deportiu (2): Edgar Badia, Ángel Martínez, Olmo, Atienza, Jorge Miramon, López Garai, Tébar, Vitor Silva, Fran Carbia (Ricardo Vaz, 59'), David Haro (Melli, 91') i Edgar Hernández (Chrisantus, 70').

Sevilla Atlético (1): Juan Soriano, Matos, Bernardo Cruz, González, Cotan (Schetino, 68'), Borja Lasso, Ivi, Fede S. (Carrilo, 84'), Curro (Boutobba, 74'), Borja S i Marc Gual.

Gols: 1-0, Fran Carbia (4'); 2-0, David Haro (89') i 2-1, Ivi (92').

Àrbitre: Dámaso Arcediano Monescillo (Comité Castellà-manxec)

Estadi Municipal de Reus: 3.988 persones.