Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’efectivitat dels reusencs s’imposa al Liceo

Els roig-i-negres han guanyat per 5 gols a 8 a la pista del Coinasa Liceo

El Liceo ha fet el passadís als jugadors del Reus Deportiu, com a campions de la Copa d'Europa El Liceo ha fet el passadís als jugadors del Reus Deportiu, com a campions de la Copa d'Europa HC LICEO
Esports Clàudia Bonet/ Reus Digital
Diumenge, 21 Mai 2017 00:02

El Reus Deportiu La Fira guanya a la pista del Liceo (5-8) i manté la segona posició a la classificació. Els reusencs, recents campions d’Europa i després d’una setmana de celebracions, han tornat a la feina per afrontar l’últim tram de la temporada. L’efectivitat dels d’Enrico Mariotti s’ha acabat imposant en una segona part on s’han vist fins a deu gols.

Dos gols matiners han marcat l’inici del partit. Raül Marín ha avançat als reusencs amb una diana al minut 3. La recció dels gallecs però, ha estat immediata i un minut més tard, Josep Lamas ha tornat a establir la igualtat que s’ha mantingut fins al minut 13, quan Marc Torra ha fet el segon pel Reus. Amb l’avantatge per la mínima dels roig-i-negres s’ha arribat al descans.

En el segon temps, l’efectivitat dels reusencs s’ha acabat imposant. Matías Platero ha fet el tercer al minut 26, i César Carballeira ha reduït distàncies amb el 2 a 3 un minut més tard. Al 29, Marc Torra, de penal, ha tornat a aparèixer per marcar el quart. L’ha seguit Àlex Rodríguez amb el cinquè instants més tard.

Els locals també han disposat d’ocasions, al 40, l’àrbitre ha xiulat penal a l’àrea reusenca però Marc Coy no ha aconseguit anotar. Amb la desena falta dels gallecs, Raül Marín ho ha provat amb la directa però no l’ha pogut transformar. Els locals s’han despertat i Dava Torra amb dues dianes consecutives ha establert el 4 a 6.

Els darrers minuts han estat un espectacle de gols. Àlex Rodríguez ha fet el setè, però un minut més tard Lamas ha respost amb el cinquè. Finalment, en el darrer minut de partit, Joan Salvat ha fet el vuitè i definitiu. El pròxim encontre dels roig-i-negres a l’OK Lliga serà dissabte, a les nou del vespre al Palau d’Esports, contra el Vendrell.

Fitxa tècnica:

Hockey Club Coinasa Liceo (5): - Xavier Malián, Josep Lamas, David Torres, Marc Coy i Henrique Fonseca - cinc inicial.

Reus Deportiu La Fira (8): Pedro Henriques, Albert Casanovas, Matías Platero, Raül Marín i Marc Torra- cinc incial – Àlex Rodríguez, Joan Salvat.

Àrbitres: Ivan González i Miguel Díaz.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: