Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nano Rivas: “Vinc per aconseguir la permanència”

El nou entrenador torna a Tarragona després de finalitzar la temporada passada amb el rol de segon entrenador

Presentació del nou entrenador del Gimnàstic de Tarragona, Nano Rivas Presentació del nou entrenador del Gimnàstic de Tarragona, Nano Rivas CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Mai 2017 17:49

Nano Rivas és el nou entrenador del Nàstic. En la seva presentació oficial –que ha tingut lloc avui a les 13h- el preparador de Ciudad Real ha volgut ser clar i contundent: “Vinc per aconseguir la permanència i estic convençut que serà així”. A més, Rivas ha mostrat la seva il·lusió per afrontar aquest repte amb tanta responsabilitat assegurant que “en dos dies que porto aquí, els jugadors ja m’han transmès que tenen ganes, que estan forts i que estan convençuts que ho treure’m”.

Per la seva part, el president del club, Josep Maria Andreu, li ha donat la benvinguda novament declarant que “a tots ens feia gràcia que Nano vingués a Tarragona” després de la gran feina que va realitzar la temporada passada com a membre del cos tècnic del primer equip amb el rol de segon entrenador.

El nou tècnic ja ha dirigit dues sessions de treball amb la totalitat dels jugadors del primer equip. Nano signa un contracte fins a final de temporada amb el Gimnàstic després de completar la temporada a la banqueta del filial del Getafe CF –al grup 7 de la Tercera Divisió- amb una meritòria sisena posició i entrenant un equip molt jove.

Aquest dimarts l’equip tindrà jornada de descans i dimecres seguirà la preparació del partit de diumenge al Nou Estadi davant el Girona FC.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: