Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La marxa de Jordi Garcia agafa "per sorpresa" al CE Vendrell

El tècnic reusenc serà el nou entrenador del Reus Deportiu La Fira

Jordi Garcia, al costat del president del Moritz Vendrell, Víctor Romagosa Jordi Garcia, al costat del president del Moritz Vendrell, Víctor Romagosa CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Juny 2017 08:43

La notícia sobre la marxa del fins ara entrenador del Moritz CE Vendrell, Jordi Garcia, ha agafat amb el pas canviat el club del Baix Penedès. En un comunicat, el Club d'Esports Vendrell reconeixia que s'havia quedat "sorprès" per la decisió de Garcia d'abandonar l'entitat, tenintn en compte que ja estava treballant en la confecció de la plantilla vendrellenca de cara a la nova temporada.

En el comunicat, el club vendrellenc afirmava que ja s'ha posat mans a l'obra a la cerca del substitut de Jordi Garcia, ja que "hi ha molta feina per fer" i no volen arribar tard ni amb la planificació de la temporada ni iamb la confecció de la plantilla. En aquest sentit, un cop coneguda la baixa de Garcia com a entrenador del primer equip, "la secció d'hoquei del CE Vendrell està treballant en la incorporació d'un nou entrenador".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: