Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca enllesteix el primer equipament dels Jocs Mediterranis

Ballesteros es reunirà la propera setmana a Brussel·les per gestionar les ajudes europees

L’interior del pavelló acollirà la modalitat de lluita greco-romana durant els Jocs Mediterranis 2018 L’interior del pavelló acollirà la modalitat de lluita greco-romana durant els Jocs Mediterranis 2018 MARINA MARTÍNEZ
Esports Marina Martínez
Dimecres, 21 Juny 2017 16:47


Vila-seca enllesteix el pavelló municipal d’esports convertint-se, doncs, en la primera instal·lació acabada pels Jocs Mediterranis que acollirà la modalitat de lluita greco-romana. Així ho han comprovat avui a la visita que ha comptat amb l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, l’alcalde de Tarragona i president del Comitè organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros i el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco. Poblet ha remarcat el canvi espectacular que s’ha realitzat en aquestes instal·lacions ja que “hem guanyat espai, lluminositat, hem millorat la zona de serveis i d’acollida i també hem cobert la pista exterior ”. Tot i que es tracta d’una infraestructura pensada per als Jocs, els usuaris de Vila-seca -concretament les cinc modalitats de club bàsquet, petit club, club d’hoquei, club d’ handbol i futbol sala- ja podran fer-ne ús a partir de setembre.

El president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, sorprès amb les instal·lacions, ha destacat la feina realitzada ja que “l’esport és el major factor d’integració al país i dóna més repercussió internacional”. El projecte -executat en els darrers tretze mesos- ha tingut un cost d’1.180.000 euros que ha servit per rehabilitar la part interior del pavelló i el cobriment de la pista annexa.

Visita a Brussel·les

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha aprofitat la visita per anunciar que la setmana vinent es reuniran a Brussel·les per concretar una partida pels Jocs amb motiu de caràcter excepcional d’interès europeu -que ja es va aprovar al Parlament Europeu per unanimitat-.Els detalls es coneixeran en les properes setmanes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: