Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Juan Cámara arriba per reforçar l'atac del CF Reus

Càmara és un atacant que pot actuar a la banda i a la mitjapunta. El jugado cedit pel FC Barcelona va aconseguir l'ascens a Primera amb el Girona FC

El jugador del Barça Juan Cámara s'incorporarà al CF Reus aquesta temporada El jugador del Barça Juan Cámara s'incorporarà al CF Reus aquesta temporada CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 10 Agost 2017 19:09

El CF Reus Deportiu ha arribat a un acord amb el FC Barcelona per a la cessió de Juan Cámara per a una temporada. El futbolista andalús de 23 anys, que la temporada passada va aconseguir l'ascens a Primera Divisió amb el Girona FC, s'ha format a les categories inferiors del Villarreal CF i el Barça. Amb el conjunt blaugrana va arribar a debutar amb el primer equip de la mà de Luis Enrique, participant a la Champions League i a la Copa del Rei. A més, també va realitzar la pretemporada 2016-2017 amb el primer equip del Barça, disputant tots els amistosos.

Juan Càmara és un atacant que pot actuar a la banda i a la mitjapunta i arribarà a la capital del Baix Camp per reforçar l'atac roig-i-negre la pròxima temporada. El nou futbolista del CF Reus serà presentat aquest divendres dia 11 d'agost, a les 12.30 hores, a l'Estadi Municipal, tot i que aquest dijous a la tarda ja ha realitzat la seva primera sessió d'entrenament sota les ordres d'Aritz López Garai.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: