Bones sensacions abans de l'inici de la lliga

Empat del CF Reus davant del Girona FC (0-0), en un bon partit dels roig-i-negres davant d'un rival de Primera

Edgar Hernández, en una acció del partit disputat aquest dissabte contra el Girona FC Edgar Hernández, en una acció del partit disputat aquest dissabte contra el Girona FC CF REUS
Diumenge, 13 Agost 2017 02:14

El CF Reus Deportiu ha empatat 0-0 davant del Girona FC de Primera Divisió en l'últim test de pretemporada abans de l'inici del curs oficial. Tot i no poder guanyar, el conjunt roig-i-negre ha disputat un molt bon partit contra un equip de superior categoria, sent capaç de dominar en moltes fases de l'enfrontament.

A la primera part, Ricardo Vaz en dues ocasions i Edgar Hernández -que ha hagut d'entrar al terreny de joc després que Máyor patís un fort cop al turmell- han inquietat la porteria rival, convertint Gorka Iraizoz en el millor dels gironins en els primers 45 minuts.

A la segona part, les forces s'han igualat. Tot i això, els homes d'Aritz López han seguit gaudint d'opcions per posar-se per davant. Campins i Borja Fernández en dues ocasions han tingut les més clares per als roig-i-negre. El Girona també ha creat jugades de perill de la mà de Douglas, Stuani i Borja García, però tampoc han tingut l'encert de cara i el marcador ha seguit lluint el 0-0 fins al final de l'enfrontament.

Així doncs, el CF Reus tanca la pretemporada amb un empat i deixant molt bones sensacions abans de l'inici de la lliga. De mica en mica, els nous jugadors estan completant la lògica fase d'adaptació i tota la plantilla comença a assimilar les directrius de López Garai. Fins i tot la darrera incorporació, Juan Cámara, ha estat titular i ha completat una bona actuació malgrat acumular només dues sessions d'entrenament.

El primer equip reusenc, doncs, afrontarà ara l'última setmana d'entrenaments abans de la primera cita oficial del curs: dilluns 21 al camp del CD Lugo en el primer partit de La Liga 1|2|3.