Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Djetei, sis mesos de baixa

El Nàstic perd el jugador camerunès gairebé tota la temporada per culpa d’un trencament dels lligaments encreuats que es va fer en l’amistós contra el Saragossa

Mohammed Djetei estarà fora de combat per culpa d'un trencament dels lligaments encreuats Mohammed Djetei estarà fora de combat per culpa d'un trencament dels lligaments encreuats JOSÉ CARLOS LEÓN/ EL PUNT AVUI
Esports Esportiu
Dimarts, 15 Agost 2017 11:03

Cop dur en la planificació de la plantilla del Nàstic a una setmana per començar la competició oficial. El defensa central Mohammed Djetei estarà gairebé tota la temporada fora de combat per culpa d’un trencament en els lligaments encreuats del genoll esquerre que es va fer en el partit contra el Saragossa.

El defensa central va haver de ser substituït abans d’hora en el partit de dimecres passat per culpa d’aquesta lesió, que comporta un cop dur per a Lluís Carreras, perquè estava comptant amb ell durant molts partits de la preparació. Per això l’equip grana té pensat reforçar-se en aquesta demarcació. De fet, el Nàstic va curt de defenses perquè, a banda de Djetei, també té lesionat Pol Valentín, un fet que ha obligat en alguns partits de la pretemporada a fer que un central –Daisuke– ocupés el flanc dret defensiu.

Djetei va arribar el curs passat a Tarragona, on només va jugar 673 minuts repartits en nou partits. Prèviament havia jugat a la Union Douala del seu país.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: