Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Doble golejada i nou fitxatge del CF Reus B Cambrils

El filial de CF Reus, que enguany competirà a Tercera Divisió, va golejar al Castelló B (6-1) i al camp del Flix (1-6)

El CF Reus B Cambrils ha acabat bé la pretemporada El CF Reus B Cambrils ha acabat bé la pretemporada CF REUS
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 15 Agost 2017 12:30

El CF Reus B Cambrils afronta el debut a Tercera Divisió amb optimisme després de culminar una bona pretemporada, que ha finalitzat aquest cap de setmana amb un doble golejada en els darrers dos amistosos. Dissabte, el conjunt entrenat per Lluís Albesa va vèncer 6-1 al Castelló B en un duel disputat al Nou Municipal de Cambrils. Xavi Jaime, Gonzalo i Fabra i Forgas per partida doble van ser els golejadors roig-i-negres del partit.

Sense temps per descansar i amb Lluís Albesa repartint minuts ente els seus jugadors, diumenge el filial afrontava un nou compromís. En aquesta ocasió, al camp del Flix. Una vegada més, els del Baix Camp van fer bo l'enorme diferència de categoria per imposar-se 0-6 en un enfrontament resolt a la segona meitat. Sergei (2), Matthew, Torre, Edgar i Roger han estat els autors dels gols roig-i-negres.

El davanter Isaac Padilla s'incorpora al CF Reus B Cambrils

D'altra banda, el CF Reus B Cambrils compta amb una nova incorporació. Es tracta de l'atacant Isaac Padilla, de 21 anys, que arriba procedent del Sant Julià de la Primera Divisió d'Andorra. Format a les categories inferiors del Cornellà i la Damm, Padilla també va passar per l'Espanyol i el Barça en la seva etapa formativa, en la categoria juvenil. Després de vestir també la samarreta del CE Sabadell va provar sort al futbol andorrà i ara, de nou, torna al futbol estatal per vestir la samarreta roig-i-negra. Amb la seva polivalència en les diverses posicions de dalt, el nou jugador del CF Reus B arriba al filial per reforçar l'atac de l'equip de Lluís Albesa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: