Incapaços d'estrenar-se amb victòria

El Nàstic cau a casa contra l'Ameria (0-1) i acumula una temporada més sense conèixer la victòria en la primera jornada | Pablo Caballero va avançar els andalusos, i Delgado va estavellar una pilota al pal en la darrera jugada del partit

Juan Muñiz controla la pilota davant la mirada de Nano Juan Muñiz controla la pilota davant la mirada de Nano CEDIDA
Dilluns, 21 Agost 2017 06:00

No hi ha manera. És igual que la pretemporada deixi bones sensacions o que el partit sigui a casa o a domicili. El Gimnàstic de Tarragona ha sumat una temporada més sense poder estrenar-se amb victòria en lliga. Des de 2009, quan els tarragonins van superar al Múrcia en la Nueva Condomina, tot han estat empats i derrotes. Els granes, malgrat sortir amb impuls, no han sabut materialitzar les seves ocasions, mentre que l'Almeria va aprofitar una de les poques oportunitats de la primera meitat. A la represa, malgrat les impresicions, els homes de Lluís Carreras van tenir moltes ocasions per empatar el partit, però la pilota es va estavellar en René Román i en el pal.

El matx ha arrencat amb la primera ocasió del Nàstic en el minut 2. Delgado ha recuperat la pilota al migcamp, i quan ha arribat a l’àrea rival no ha pogut connectar la passada amb cap company. En el minut 7, Juan Muñz ha buscat el gol a pilota aturada però la pilota s’ha escapat a fora de porteria. Els visitants han gaudit de la primera ocasió en el minut 11, quan Dimitrievski ha refusat un xut de Pozo. En el 18’, Caballero també ho ha intentat en una jugada de contraatac que ha esvaït el porter macedoni. Mentre que en el minut 20 ha arribat una doble ocasió del Nàstic que hauria pogut suposar el primer gol d’aquesta temporada. El porter René ha tret una gran mà per evitar el gol de Tejera, primer, i el xut de Maikel Mesa posterior, ha sortit alt. En el minut 29 ha arribat el gol del l’Almería, després d’una bona jugada associativa que ha finalitzat Caballero. Ja en el tram final del primer temps, Juan Muñiz ho ha intentat en dues ocasions sense sort. Primer en un xut escorat des de fora l’àrea que ha sortit per sobre el travesser i, posteriorment, ja en temps afegit, en una falta que ha atrapat el porter.

En la represa, el Nàstic ha sortit a per l’empat. Intentant arribar ordenadament a l’àrea rival per buscar el remat. Tot i això, la primera ocasió ha estat del conjunt entrenat per Luis Miguel Ramis. La pilota ha acabat a les manes de Dimitrievski. Els andalusos buscaven el joc al contraatac per fer el segon. En el 60’, Kakabadze ha estat a punt de posar la igualada després de rematar de volea una pilota llunyana. El porter René ha enviat a córner. En el 70’, Hicham s’ha trobat novament en Stole Dimitrievski per refusar un xut amb potència. En el minut 77 ha estat el torn de Tejera amb una rematada creuada que per pocs centímetres no ha trobat el gol dels nastiquers. Un minut després, Dimi ha fet una gran intervenció a xut de Pozo i la jugada ha acabat a córner. En els darrers minuts de partit, Carreras ha donat entrada a nous jugadors per tal de revolucionar el partit i buscar la igualada. En el minut 90’, Javi Jiménez ha disposat d’una bona ocasió arribant al segon pal que no ha pogut materalitzar per la bona aturada de René. I després dels tres minuts d’afegit, Maikel Mesa ha gaudit d’una gran ocasió per empatar. Malauradament per als interessos del Nàstic, però, la pilota s’ha estavellat al pal.