Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un minut de silenci al lliurament de premis del Circuit Juvenil de la secció de Tennis

Els finalistes i campions van rebre els seus trofeus el passat dissabte, 19 d’agost

Foto de grup dels participants en el Circuit Juvenil d'Estiu de la secció de Tennis de Nàstic Tarragona Foto de grup dels participants en el Circuit Juvenil d'Estiu de la secció de Tennis de Nàstic Tarragona CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Agost 2017 10:31

L’acte de lliurament dels trofeus als guanyadors i guanyadores d'una nova edició del Circuit Juvenil d'Estiu de la secció de Tennis de Nàstic de Tarragona va tenir lloc aquest dissabte, 19 d’agost, En total s'ha repartit trofeus per als finalistes i els campions en cadascuna de les categories masculina i femenina que han competit en el torneig (benjamí, infantil, aleví, cadet i junior). En aquest campionat han participat jugadors de clubs d'arreu de Catalunya i de l'Estat espanyol, tot demostrant un alt nivell que garanteix el futur del tennis català i espanyol per a les pròximes generacions. Durant l'acte s'ha guardat un minut de silenci en memòria de les víctimes dels recents atemptats de Barcelona i Cambrils.

L’esdeveniment, enguany, ha comptat amb el patrocini de TarragonaSuites i TarragonaExplore.com. En l’acte van estar presents Josep Maria Andreu, president del Nàstic, Òscar Cadiach, alpinista, Javier Villamayor, conseller comissionat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, Iñigo Rosell, gerent de TarragonaSuites i TarragonaExplore.com, i representants d'Aquòpolis i de la Tarraco Arena Plaça (TAP), que també han col•laborat amb el torneig.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: