Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Cambrils Club Natació ret homenatge a les víctimes dels atemptats nedant al mar

El col•lectiu també va agrair la tasca de tots els professionals que han contribuït a pal·liar aquesta situació

Els assitents van fer una rotllana per fer el minut de silenci a la platja Els assitents van fer una rotllana per fer el minut de silenci a la platja CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Agost 2017 16:48

Els nedadors i les nedadores del Cambrils Club Natació van retre un homenatge, ahir diumenge 20 d’agost, a les víctimes dels atacs terroristes que van tenir lloc a Cambrils i Barcelona i ho van fer de la forma que més els agrada: nedant al mar. Amb això, la intenció del club de natació era demostrar, a més, que el millor és que la societat continuï actuant amb normalitat, i així, manifestar que “no tenim por”. El col•lectiu també ha agraït la tasca de les forces de seguretat, del personal sanitari, dels bombers i de tots els professionals que aquests dies han estat treballant per pal•liar “les nefastes conseqüències dels atemptats, en les víctimes, els seus familiars i en la societat en general”, tal com ho expressa el club. “El Club té uns quants nedadors que formen part d'aquests professionals i els ho hem pogut dir directament”, han declarat.

Per portar a terme l’acte solidari, una setantena de persones es van trobar ahir a la caseta del Club, a la Platja del Cavet de Cambrils, a les 11:30h. A més a més dels nedadors i familiars, també van assistir dos regidors de l'Ajuntament de Cambrils, Eduard Pellicer i Antonio Laguna; així com el regidor d'esports de l'Ajuntament de Reus i conegut nedador, Jordi Cervera. Tots ells es van unir a la nedada. L’acte va començar amb un minut de silenci de tots els assistents. Tot seguit es van disposar a nedar, portant un llaç negre als banyadors en senyal de dol i davant de la mirada sorpresa dels nombrosos banyistes que hi havia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: