Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les cerimònies dels Jocs i l’allotjament per als vips s’adjudicaran al setembre

Tarragona 2018 va obrir ahir les ofertes de les empreses interessades / El contracte per rebre els 7,5 milions de l’Estat se signarà d’aquí a poques setmanes

Anella Olímpica, amb el Palau d’Esports, dimarts durant l’arribada de la Vuelta Anella Olímpica, amb el Palau d’Esports, dimarts durant l’arribada de la Vuelta CEDIDA
Esports Carina Filella / El Punt Avui
Dijous, 24 Agost 2017 09:07

La Fundació Tarragona 2018 va obrir ahir les ofertes dels candidats a produir les cerimònies d’obertura i cloenda dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018 i la previsió és, segons el regidor comissionat dels Jocs, Javier Villamayor, que al setembre s’adjudiqui el projecte. La fundació va declinar ahir donar detalls sobre el nombre d’empreses que aspiren a l’execució de les dues cerimònies, que disposen d’un pressupost d’1,7 milions d’euros. El contracte, però, no inclou el disseny artístic dels dos actes, que ja ha estat elaborat per l’empresa d’espectacles Focus.

Igualment ahir es van obrir els sobres de dos concursos més dels Jocs Mediterranis. Per una banda, el servei d’allotjament de diferents col·lectius assistents als Jocs, exclosos els mateixos esportistes, que dormiran en tres dels hotels de Port Aventura. En aquest cas, es tracta de l’allotjament de personalitats, membres del comitè olímpic internacional i altres persones vip, segons va explicar Villamayor, que també va indicar que l’adjudicació es formalitzarà en els pròxims dies, amb un pressupost d’aproximadament 1,6 milions. I, per altra banda, la fundació també va conèixer ahir les ofertes de les empreses interessades a fer-se càrrec del servei d’acreditacions, inscripció esportiva, gestió de resultats, gràfics per a televisió i informació dels resultats dels Jocs, amb un pressupost d’1.680.000 euros.

Tots tres contractes s’adjudicaran “en les pròximes setmanes”, segons el regidor, que va indicar que per afrontar el seu cost tenen l’ajut econòmic del govern de l’Estat. De fet, del total de 15 milions que aporta el govern espanyol a la cita esportiva tarragonina, el consistori en rebrà 7,5 enguany.

La previsió és que el contracte amb el Consejo Superior de Deportes (CSD) se signi aquest setembre, abans de l’adjudicació de les obres de construcció de la piscina olímpica, que és el gran equipament encara pendent d’execució i que ha de ser finançat amb aquests diners de l’Estat. Tot just per avui s’ha convocat la mesa de contractació per obrir les ofertes de les vuit empreses que aspiren a la seva construcció, que començarà “a finals de setembre o principis d’octubre”.

La piscina, que se situarà a l’Anella Mediterrània de Campclar, tindrà una longitud de 51,2 metres i una amplada de 25 metres. Serà descoberta i disposarà d’una zona enjardinada, on se situaran les grades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: