Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El COE referma el seu compromís amb Tarragona 2018

El Comitè Olímpic Espanyol dona suport “al cent per cent” als Jocs de Tarragona

Alejandro Blanco, president del COE, en una imatge d'arxiu Alejandro Blanco, president del COE, en una imatge d'arxiu EFE
Esports Carina Filella / El Punt Avui
Dimarts, 10 Octubre 2017 08:12

El Comitè Olímpic Espanyol (COE) continua donant suport “al cent per cent” als Jocs Mediterranis de Tarragona 2018, segons va dir ahir el seu president, Alejandro Blanco, després de la reunió del comitè executiu convocada ahir amb caràcter extraordinari per tractar “dels darrers esdeveniments que es donen al país”, amb relació al procés català. Blanco va incidir en el fet que “Espanya és una potència esportiva a escala mundial” i va dir: “La imatge que tenen a l’exterior de l’esport espanyol és que, sense cap mena de dubte, quan adquirim un compromís, el complim; i amb Tarragona passarà exactament el mateix.”

D’altra banda, el Palau Firal de Tarragona és la seu, avui i demà, del Seminari de Caps de Missió dels Jocs Tarragona 2018. I divendres s’hi farà l’assemblea general del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: