Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Derrota del Reus Deportiu en l’estrena al Palau d’Esports

Els reusencs han perdut per 4 gols a 5 amb el Noia Freixenet

El Reus Deportiu no ha pogut debutar amb victòria al Palau El Reus Deportiu no ha pogut debutar amb victòria al Palau CEDIDA
Esports
Dijous, 19 Octubre 2017 08:24

El Reus Deportiu s’estrena amb derrota al Palau d’Esports en la segona jornada de l’OK Lliga. Els roig-i-negres han perdut per un ajustat 4 a 5 amb el Noia Freixenet. Els de Sant Sadurní han anat sempre per davant del marcador fins al minut 44 que Marín ha establert l’empat, però un gol de falta directa en el darrer minut ha sentenciat la derrota dels reusencs. El pròxim partit dels de Jordi Garcia serà dissabte, a dos quarts de nou del vespre, a la pista del C.P Asturhockey

Els sadurninencs s’han avançat amb una diana de Nil Roca al minut 6. La resposta dels roig-i-negres però, no ha tardat en arribar i Raül Marín s’ha encarregat de tornar a establir l’empat. Un minut més tard, Esteller ha tornat a avançar al conjunt de Pere Varias i Martí Casas ha ampliat les distàncies amb el tercer. Al 20, Àlex Rodríguez ha vist una blava i Casas l’ha tingut amb la directa, però Càndid Ballart n’ha aturat el tir. Amb l’1 a 3 s’ha arribat al descans.

A l’inici del segon temps, els reusencs han disposat d’un penal però Albert Casanovas no l’ha aconseguit transformar. L’eficàcia dels de Sant Sadurní s’ha mantingut en el segon temps i aprofitant la desena falta dels locals, Casas ha fet el quart al 29.

Dos gols de Marc Torra (37” i 39”), el segon de penal, han permès retallar distàncies al conjunt de Jordi Garcia amb el 3 a 4. Marín ha tornat a aparèixer transformant la desena del Noia amb l’empat a 4, però en l’últim minut, els roig-i-negres han comès la quinzena falta i Casas ha fet el cinquè gol i el de la victòria.

El Reus Deportiu s’estrenen al Palau d’Esports amb derrota, després d’haver sumat els tres punts a domicili en la primera jornada. El pròxim encontre dels reusencs serà dissabte, 21 d’octubre, a dos quarts de nou del vespre, a la pista del C.P Asturhockey.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu (4): Càndid Ballart, Albert Casanovas, Romà Bancells, Marc Torra i Raül Marín – cinc inicial – Joan Salvat, Àlex Rodríguez.

C.E. Noia Freixenet (5): Martí Zapater, Jordi Del Amor, Nil Roca, Aleix Esteller i Sergi Llorca – cinc inicial – Martí Casas, Arnau Xaus, Sergi Aragonès.

Àrbitres: Sergi Mayor i Xavier Buixeda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: