Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu s’emporta els tres punts de la pista de l’Asturhockey

Els reusencs s’han imposat per 4 gols a 6

El Reus Deportiu deix enrere la derrota a casa davant el Noia El Reus Deportiu deix enrere la derrota a casa davant el Noia CEDIDA
Esports Clàudia Bonet/ Reus Digital
Diumenge, 22 Octubre 2017 00:43

El Reus Deportiu ha guanyat a la pista de l’Asturhockey per 4 gols a 6 en el partit corresponent a la tercera jornada de la competició domèstica. Els roig-i-negres, tot i començar perdent, han reaccionat ràpidament i amb el marcador capgirat ja no han deixat escapar l’avantatge.

Els locals han estrenat el marcador amb un gol d’Alejandro López al minut 4. Els reusencs de la mà d’Albert Casanovas i Marc Torra han marcat dos gols en un minut establint així l’1 a 2. Ha eixamplat les distàncies Marc Torra, al minut 20, però un penal al darrer minut del primer temps transformat per Javier González, ha escurçat les diferències amb el 2 a 3. A l’inici de la segona meitat, Torra ha tornat a aparèixer amb el quart gol del Reus i el seu tercer del partit. Amb tres minuts s’han vist tres gols. Raül Marín ha fet el 2 a 5 al 36, Nicolàs Carmona ha respost immediatament amb el tercer dels locals, però Marín ha tornat a marcar amb el sisè i definitiu.

Els reusencs s’emporten els tres punts de la pista de l’Asturhockey i sumen la segona victòria consecutiva a domicili. El pròxim partit al Palau d’Esports hauran d’intentar vèncer el Palafrugell per aconseguir el primer triomf davant l’afició. El pròxim partit dels de Jordi Garcia serà dissabte, 28 d’octubre, a les nou del vespre, contra el Corredor-Mató C.H.Palafrugell al Palau d’Esports.

Fitxa tècnica:

Asturhockey C.P (4): Araón Candanedo, Pedro González, Alejandro López, Nicolas Carmona i Francisco Fernández - cinc inicial.

Reus Deportiu (6): Càndid Ballart, Albert Casanovas, Romà Bancells, Joan Salvat i Àlex Rodríguez- cinc inicial – Marc Torra, Raül Marín.

Àrbitres: Raúl Burgos i David Calonge.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: