Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CF Reus pretén aixecar el vol davant de l'Almería

Els roig-i-negres visiten l'Estadi de los Juegos del Mediterráneo, diumenge a les 20h

Aritz López Garai, durant un entrenament Aritz López Garai, durant un entrenament CEDIDA
Esports Joan Gomis/ Reus Digital
Diumenge, 22 Octubre 2017 00:48

El CF Reus vol deixar enrere la derrota davant del Rayo a l'Estadi per retornar a una bona dinàmica de resultats. La primera prova dels reusencs passa aquest diumenge a l'estadi Juegos Mediterráneos, on s'enfrontarà a l'Almería a les 8 del vespre. El conjunt andalús es troba en una situació molt similar a la dels roig-i-negres i els dos equips sumen 12 punts després d'haver disputat 10 jornades de lliga.

'Cal tenir encert de cara porteria'

En la roda de premsa prèvia al partit de diumenge, el tècnic del Reus, López Garai ha explicat que "el principal objectiu de l'equip implica tenir moltes ocasions de gol i que el percentatge d'encert sigui major que els darrers partits". Sis gols en deu jornades són els que han anotat els seus futbolistes. Un bagatge pobre respecte els altres conjunts. Tot i això, López Garai es mostra optimista amb els seus homes d'atac: "Jo confio plenament amb tota la gent ofensiva que tinc i estic segur que la situació canviarà perquè els jugadors en són conscients i entrenen per fer-ho".

El tècnic basc també ha explicat quines poden ser les claus per superar l'Almería i emportar-se els tres punts cap a la capital del Baix Camp: "cal que siguem solidaris en defensa i veure on podem trobar els punts més dèbils del rival i explotar-los, després cal tenir encert de cara porteria", ha remarcat. López Garai també ha afegit que "fora de casa estem sent fiables i competitius a tots els camps". Com a visitant el Reus ha sumat sis punts repartits en una victòria i tres empats i una sola derrota. Ara per ara, qui està responent a la manca de gol és el migcampista Gus Ledes, màxim golejador de la plantilla amb tres gols. El portugués, però, no podrà trepitjar la gespa per sanció. El futbolista va veure la cinquena targeta groga davant el Rayo el passat diumenge i el seu lloc l'ocuparà, amb tota probabilitat, Carbonell. López Garai tampoc podrà comptar amb els lesionats Guzzo, Vitor Silva i Máyor. L'alacantí estarà apartat dels terrenys de joc aproximadament unes quatre setmanes.

El Reus s'enfrontarà a un equip que fins fa unes temporades competia a Primera Divisió, un conjunt que com ha explicat Garai, té un gran poder ofensiu. Destaca el migcampista Pozo, un jugador que pot fer variar l'esquema del tècnic tarragoní Luis Miguel Ramis. Un triomf roig-i-negre els situaria la zona tranquil·la de la taula, ara mateix es troben a només tres punts de places de descens i a cinc de zona de play-off d'ascens.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: