Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla comença a respirar l’ambient dels Jocs Mediterranis 2018

Una de les accions que es tindrà enllestida aquest divendres és el mural amb imatges del triatló

Una de les parts del mural dels Jocs Mediterranis que està previst finalitzar aquest divendres Una de les parts del mural dels Jocs Mediterranis que està previst finalitzar aquest divendres MARINA MARTÍNEZ
Esports Marina Martínez
Dimecres, 15 Novembre 2017 11:20

Altafulla ja comença el compte enrere per la prova de triatló emmarcat en els Jocs Mediterranis 2018 que tindrà lloc el proper 23 de juny. Per això, el municipi ja vol respirar l’ambient dels Jocs i una de les accions que es té previst finalitzar aquest divendres, 17 de novembre, és el mural que s’ha pintat amb imatges del triatló a la paret de l’escola La Portalada.

Els treballs de pintures van començar aquest dilluns passat amb l’objectiu de que els altafullencs comencin a agafar l’esperit olímpic d’aquests Jocs i, a través del mural, es poden veure representades les diferents proves del triatló que acull el municipi com són la modalitat de bicicleta, la de natació i la cursa a peu. El creador del mural és l’escriptor de grafit professional i decorador artístic, Oriol Leim, que explica que “el mural recull les imatges del triatló d’Altafulla, amb el logotip i la mascota dels Jocs i ho he combinat amb un disseny gràfic”. A més, Leim ha destacat que ha volgut combinar la cultura del grafit amb la pintura clàssica.

Per la seva part, el regidor d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sánchez, ha remarcat que el mural “visualment és un impacte tant per la gent local com per qui ens visiti”. La obra, que es troba a la paret de l’escola La Portalada, també serveix per apropar l’esport a la canalla: “Aquesta acció també ajuda a arribar a la canalla tot i que els alumnes del col·legi també estan preparant diversos dibuixos i manualitats que portarem als comerços del municipi”, ha explicat Sánchez.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: