Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Entrenament conjunt del primer equip amb el CF Reus Genuine

La sessió preparatòria s'ha fet per celebrar el Dia Internacional de les persones amb discapacitat

El davanter del primer equip Edgar Hernández amb un jugador del CF Reus Genuine El davanter del primer equip Edgar Hernández amb un jugador del CF Reus Genuine CF REUS
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Desembre 2017 17:14

Aquest diumenge, l'endemà de la victòria contra el FC Barcelona B, el primer equip ha realitzat la darrera sessió d'entrenament de la setmana. Això sí, ha estat un entrenament diferent. Per tal de celebrar el 'Dia Internacional de les persones amb discapacitat', els futbolistes que van ser titulars contra el filial blaugrana s'han exercitat amb el CF Reus Genuine, el conjunt roig-i-negre format per jugadors amb discapacitat intel·lectual.

Després d'uns minuts d'escalfament, els futbolistes del primer equip i del Genuine han realitzat diversos rondos i, per acabar la sessió, han practicat les rematades a porteria. Així doncs, jugadors com el Juanito, el Felipe, el Ricard, el Raül o el Javi han pogut compartir un entrenament amb alguns dels seus ídols, com Edgar Hernández, Pichu Atienza, Gus Ledes, David Haro o Jorge Miramón.

Mentre el primer equip del CF Reus ja pensa en el pròxim partit -que es disputarà diumenge vinent a Tenerife-, el conjunt Genuine continua preparant-se per a la pròxima trobada de La Liga Genuine. La cita se celebrarà al Camp de Tarragona al mes de gener del 2018.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: