Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Escola Internacional del Camp estrena secció de voleibol

La nova secció vol ser una entitat esportiva de referència al territori i col·laborar a la millor educació en l'àmbit esportiu, formatiu i social

Presentació de la secció de voleibol de l'Escola Internacional del Camp (EIC) Presentació de la secció de voleibol de l'Escola Internacional del Camp (EIC) EIC
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Desembre 2017 10:50

L’Escola Internacional del Camp, amb seu a Salou, va presentar el passat dissabte la secció de voleibol de l’escola, una nova entitat esportiva de les nostres comarques que sorgeix com a fruit de la voluntat educativa, integradora i de potenciar el territori des de la Fundació Escola Internacional del Camp, que és qui promou el projecte. 

Aquesta nova secció de l’EIC vol ser una entitat esportiva de referència a les nostres contrades, oberta a tothom, des d'edats molt primerenques, per potenciar l'esport ja sigui en l’àmbit estrictament escolar o federat, col·laborant així a la millor educació dels joves, no només a nivell esportiu, sinó també com a agent desenvolupador d'activitats formatives i socials per a I'alumnat i ciutadans de tot el territori.

Per poder dur a terme els objectius de l’entitat, en aquest projecte l’escola compta amb entitats i persones de contrastada experiència, tant en l'àmbit educatiu, com de gestió i, sobretot, en l'esportiu, en qualsevol de les seccions que ofereix: futbol, voleibol, bàsquet...

En el cas del futbol es col·labora amb el prestigi de Tecnifutbol i el singular model educatiu SmartFootball. En el cas del bàsquet, es pot vincular I'alumnat amb el projecte d'acadèmia d’Audie Norris (Audie Norris Basketball Academy), mentre que, en el cas del voleibol, es compta amb l’excepcional participació dels germans Marta i Jordi Gens, autèntics referents del voleibol estatal i internacional.

La jornada es va desenvolupar des de les 9h, amb partits amistosos dels equips més petits (pre-benjamis, benjamins i alevins) de l’EIC contra el col·legi Eslisabeth de Salou. A les 10h es va dur a terme l’acte formal de presentació, amb una roda de premsa, i, finalment, a les 11:15h i a les 13h es van jugar els partits oficials dels dos equips infantils, masculí i femení, de l’escola. Primer van jugar les noies contra el Cevol Torredembarra i a continuació els nois contra el CEV L’Hospitalet.

Acabada tota la jornada esportiva, a les 15h es va fer un dinar de germanor al menjador de l’escola.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: