El Tenerife passa per sobre del CF Reus

Derrota clara del CF Reus a l'Heliodoro Rodríguez López (3-0) en un partit en què Edgar Badia ha evitat una golejada més àmplia

Imatge del partit disputat aquest vespre entre el CD Tenerife i el CF Reus Imatge del partit disputat aquest vespre entre el CD Tenerife i el CF Reus CF REUS
Esports Josep Cartanyà
Diumenge, 10 Desembre 2017 20:00

Desplaçament complicat el que tenia aquest vespre el CF Reus Deportiu a Tenerife. Tot i el precedent de la temporada passada en què el Reus va aconseguir els tres punts, López Garai era conscient que l'Heliodoro Rodríguez López seria un camp difícil pels del Baix Camp.

El Tenerife ha desplegat un joc molt vistós en el primer quart d'hora de partit. Al minut 10, Tayronne Del Pino rep una pilota al costat esquerra de l'interior de l'àrea roig-i-negra, però el seu remat ha estat rebutjat per la cama de Badia, que ha sortit tapant bé l'espai. Però, al minut 12, una bona triangulació canària culmina amb una primera rmetada de Juan Carlos Real, que la defensa del CF Reus intercepta però allunyar del tot el perill, cosa que ha aprofitat el golejador Samuele Longo per introduir amb el cap la pilota al fons de la xarxa (1-0).

Lluny de provocar la reacció del CF Reus, el gol ha esperonat més al Tenerife a tancar encara més al CF Reus al seu camp. Els canaris eren molt superiors. A mesura que passaven els minuts, el CF Reus ha pogut adormir una mica el joc dels locals i tenir més la possessió de la pilota. Tot i així, el CF Reus no ha tingut cap arribada perillosa durant tota la primera part.

Pel que s'ha vist al terreny de joc, el CF Reus ha arribat viu al descans, tenint en compte que el Tenerife hauria pogut marcar més d'un gol.

A la segona part, el CF Reus ha sortit amb una altra actitud. Al minut 80, Atienza, arran d'una falta, ha rematat una pilota pel damunt del travesser. Al minut 52, Vitor Silva ha disposat de l'ocasió més clara del CF Reus, quan ha picat una falta a la frontal de la gran que s'ha estabellat al pal dret de la porteria de Carlos Abad. I quan millor estava jugant el Reus, el Tenerife s'ha tornat a mostrar letal en atac i, al minut 60, en una centrada des de la banda esquerra, agafa despistada la defensa roig-i-negra i això ho torna a aprofitar Longo per marcar el seu segon gol (2-0).

Al minut 67, el recent incorporat Juan Cámara ha provat un bon xut des de l'exterior dret de l'àrea gran que ha sortit lleugerament desviat a la dreta del porter del Tenerife. El mateix Cámara ho tornaria a provar amb un xut ras exterior, al minut 69. El Tenerife també ho ha provat en diverses ocasions. Al minut 77, el xut de Tyronne Del Pino ha estat ben rebutjat per Badia, en dos cops. Al minut 78, Acosta també ho ha provat, però la seva rematada ha fet lluir novament a Edgar Badia, que ha salvat al CF Reus diverses vegades.

Però els contracops del Tenerife han donat novament resultats. I al minut 88, una bona combinació entre Suso Santana i Aitor Sanz, ha acabat amb un gol ajustat d'aquest darrer, davant la incapacitat de la defensa del CF Reus.

Derrota justa del CF Reus Deportiu a Tenerife. Després d'aquesta jornada, el CF Reus se situarà onzè classificat amb 24 punts.

Fitxa tècnica

CD Tenerife (3): Carlos Abad, Carlos Ruiz, Cámara, Aveldaño, Camille, Aitor Sanz, Juan Carlos Real (Suso Santana, 70'), Bryan Acosta, Tayronne Del Pino (Malbasic, 77'), Víctor Casadesús i Longo.

CF Reus Deportiu (0): Edgar Badia, Campins, Miguel García, Olmo, Atienza, Gus Ledes (Juan Domínguez, 64'), David Haro (Juan Cámara, 62'), Àlex Carbonell, Tito (Karim Yoda, 45'), Vitor Silva i Lekic.

Gols: 1-0, Samuele Longo (12'); 2-0, Longo (60'); 3-0, Aitor Sanz (88').

Àrbitre: Areces Franco

Estadio Heliodoro Rodríguez López: 10.814 espectadors.