Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Barreiro, Dimitrievski i Bernabé entreguen els premis de dibuix de l'Hospital Joan XXII

El club grana també col·labora en la XI Festa de Nadal de Down Tarragona

Els jugadors del Nàstic van entregar ahir els premis del concurs de dibuix als nens i nenes ingressats a l'Hospital Joan XXIII Els jugadors del Nàstic van entregar ahir els premis del concurs de dibuix als nens i nenes ingressats a l'Hospital Joan XXIII GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Desembre 2017 08:46

Els jugadors del Nàstic Manu Barreiro, Stole Dimitrievski i Bernabé Barragán han estat els encarregats de repartir els premis del concurs de dibuix que ha organitzat l’Hospital Joan XXIII entre els nens ingressats a la planta de pediatria els mesos d’octubre, novembre i desembre. Els guanyadors han rebut un kit infantil oficial del Nàstic i els segons i tercers classificats de cada mes han rebut la bufanda del club.

Aquest concurs de dibuix que s’ha fet durant tot l’any 2017 és el fruït de l’acord de col·laboració que van signar Nàstic i Joan XXIII per enfortir els vincles que ja existien entre les dues institucions per fomentar accions i activitats d’interès comú.

El Nàstic col·labora en la XI Festa de Nadal de Down Tarragona

D'altra banda, el Gimnàstic de Tarragona dona suport un any més a l’associació tarragonina Down Tarragona, en els prolegòmens de les festes nadalenques a la ciutat. La tradicional activitat de fer cagar el “tió” organitzada per Down Tarragona servirà per iniciar les vacances nadalenques i fer diferents rifes entre els jovent participant de l’Associació. Per aquesta cita, l’entitat grana ha volgut col·laborar facilitant entrades del proper enfrontament del primer equip al Nou Estadi. Concretament, el Nàstic – SD Huesca de la jornada 20 de LaLiga 1|2|3, que es disputarà el proper dissabte 23 de desembre.

Amb accions com aquesta, el Gimnàstic manté una estreta relació de col·laboració amb Down Tarragona i mostra el seu suport en cadascuna de les activitats que organitza en el seu calendari social anual.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: