Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Estat aprova els diners per completar les obres de la darrera fase del Palau d’Esports

L'aportació de la Generalitat s'amplia fins als 17,8 milions d'euros

Imatge d'arxiu del Palau d'Esports Imatge d'arxiu del Palau d'Esports ARXIU/ J.FERNÀNDEZ/ EL PUNT AVUI
Esports Infocamp/ ACN
Divendres, 15 Desembre 2017 17:46

La reunió del Consell de Ministres, celebrada aquest divendres al matí, ha donat llum verda per disposar de finançament per la 4a fase del Palau d’Esports de l'Anella Mediterrània. Tal i com informa l’ACN, el Consell de Ministres ho ha aprovat, en virtut de la intervenció de la Generalitat mitjançant l'article 155 de la Constitució, una ampliació dels diners que aporta el Govern als Jocs Mediterranis de Tarragona 2018. En concret, l'empresa pública de la Generalitat Infraestructures de Catalunya ampliarà de 16,6 a 17,8 milions d'euros l'aportació per a les obres del palau.

El conseller comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, ha expressat la seva satisfacció per l’anunci de l’aprovació del finançament que ha d’acollir la competició d’handbol als Jocs Mediterranis Tarragona 2018: “L’inici de la tramitació per licitar la 4a fase del Palau d’Esports és una magnifica noticia perquè assegura que aquest equipament estarà enllestit a temps per als Jocs”. A més, Villamayor ha agraït a la Generalitat de Catalunya “els esforços realitzats en tot moment per complir amb els compromisos adquirits i aportar una instal·lació de primer nivell, funcional i polivalent, que serà un dels epicentres de Tarragona 2018 i que formarà part de l’importantíssim llegat que romandrà a la ciutat”.

La darrera fase del Palau d’Esports, que tindrà una capacitat de 5.000 espectadors, permetrà enllestir en àmbits com el videomarcador, equipament esportiu i reforç de la climatització, entre d’altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: