La Pobla supera un Ascó poc encertat

El filial del Nàstic aconsegueix una victòria de prestigi davant d'un equip de la part alta (2-0)

El jugador Rayco, autor del segon gol, en una imatge d'arxiu El jugador Rayco, autor del segon gol, en una imatge d'arxiu CEDIDA
Dilluns, 08 Gener 2018 08:13

La Pobla va ser superior ahir a l'Ascó en aquest nou derbi territorial de la Tercera Divisió. Els jugadors entrenats per Juan Manuel Pavón van mostrar-se durant tot el partit -especialment a la segona part- més confiats en el seu joc que l'equip ebrenc i van sumar tres punts que els serveixen per sumar 32 punts i apropar-se a la zona del playoff d'ascens a Segona B, que precisament marca la quarta posició de l'Ascó, amb 36 punts.

La primera part va començar sent igualada, però a mesura que avançava el partit l'equip grana va anar de menys a més. A més, l'Ascó es va mostrar poc encertat de cara al gol, un fet que també va marcar el signe del partit. Fruit d'aquesta empenta, va arribar el primer gol de la Pobla al minut 18, obra de Moha, que va donar la confiança necessària a la Pobla per afrontar la resta de l'encontre. I així va ser. Només començar la segona meitat, al minut 43, Rayco va marcar el segon gol per la Pobla i encarava la victòria grana (2-0). A la segona part la Pobla va evitar qualsevol intent de reacció del quadre visitant i es va mostrar un equip molt sòlid a la gespa i imposant-se en la majoria de pilotes dividides.

Gràcies a aquesta victòria, la Pobla afronta amb il·lusió la segona volta del campionat, a només quatre punts de la zona del playoff d'ascens.