La Pobla empata a Granollers un partit que tenia al sac

Un gol dels locals al minut 85 impedeix a La Pobla entrar a la zona del playoff d'ascens (1-1)

Imatge del partit disputat ahir entre el Granollers i La Pobla Imatge del partit disputat ahir entre el Granollers i La Pobla JORNADA DEL VALLÈS
Dilluns, 15 Gener 2018 08:10

El punt aconseguit pel CF Pobla de Mafumet ahir a Granollers va deixar un mal regust de boca, tenint en compte que els locals van empatar el partit un gol de Barrera al minut 85. La Pobla s'havia aconseguit avançar al minut 70 gràcies a una diana de Moha, que va anotar el segon gol en el segon partit que vesteix de jugador grana. El domini del partit va correspondre majoritàriament al filial del Nàstic, que veia com anaven passant els minuts davant d'un Granollers que es devensava prou bé. El gol de Moha va donar esperances, però el Granollers va reaccionar bé i va obtenir el premi a la insistència.

L'empat aconseguit, tot i ser positiu, impedeix a La Pobla entrar en la zona del playoff d'ascens, i més tenint en compte que els equips capdavanters d'aquest Grup V de la Tercera Divisió -Ascó, Sant Andreu i Prat- van caure derrotats. El filial del Nàstic manté la setena posiciò, amb 33 punts i a tres punts del playoff. Dissabte vinent, La Pobla rebrà a partir de les 18h la visita del Sant Andreu, un dels candidats a disputar l'ascens a Segona B.