Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

130 nedadors participaran al I Open Màster CN Tàrraco

El Club Natació Tàrraco organitza per primer cop una competició en categoria Màster, majors de 25 anys / Es tracta de l'únic Open del circuit català organitzat per un club de la demarcació

Imatge d'arxiu de la piscina coberta de competició del CN Tàrraco Imatge d'arxiu de la piscina coberta de competició del CN Tàrraco CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 19 Gener 2018 17:32

El proper dissabte 20 de gener, a les 16.00h, se celebrarà el I OPEN Màster CN Tàrraco. Aquesta competició agruparà més de 130 nedadors de diferents clubs de Catalunya i està inclosa en el calendari de natació màster de la Federació Catalana de Natació per la temporada 2017-18. Es tracta de la cinquena etapa de les 12 organitzades per la Federació i forma part del Circuit Català de Trofeus de Natació Màsters - V Trofeu Federació.

Per primera vegada, el CN Tàrraco, organitza una competició en categoria Màster, majors de 25 anys, i també es tracta de l´únic Open del circuit organitzat per un club de la demarcació tarragonina.

Al ser dins el Circuit català, vindran nedadors de diferents clubs de tot Catalunya: C.N. Terrassa C.N. Sabadell, C.N. Sant Andreu, C.N. Atletic Barceloneta, G.E.I.E.G. de Girona, C.N. L´Hospitalet, C.N. Sant Adrià, C.N. Vilafranca, C.N. Lleida i el C.N. Vilanova, entre altres. De la demarcació hi participaran el CN Reus Ploms, Cambrils C.N. i el C.N.Salou. Del CN Tàrraco, amfitrions de la prova, hi participaran 27 nedadors/es de la secció de Màsters, que la conformen actualment 40 esportistes.

La jornada

Els nedadors començaran a arribar a les 14.30h per entrenar i a les 16.00h començarà la competició. A les 19.00h es finalitzarà i a les 19.30h tindrà lloc el lliurament de premis i un aperitiu per als participants. Mútua General de Catalunya també sortejarà uns obsequis.

Les 5 millors puntuacions generals de la competició en categoria absoluta masculí i femení rebran uns premis dels diferents col·laboradors i patrocinadors: Hotel Sant Jordi, La Caleta, Racó de l'Abat, Provisions, Austral i Vermut Miró.

Per a tots els participants hi haurà un welcome pack a l'arribada, gràcies a Mútua General de Catalunya, Viascass i Coca Cola, i es celebrarà un refrigeri, a la finalització del OPEN, patrocinat per Vermuts Miró i CN Tàrraco. La marca Speedo tindrà un estand al hall del Club amb els seus productes.

Més informació i reglament de la competició a https://www.aquatics.cat/masters/natacio/circuit/5etapa17-18.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: