Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mireia Belmonte participarà als Jocs Mediterranis

La campiona olímpica i mundial considera que els Jocs Mediterranis seran una de les etapes a superar abans de la seva participació als Jocs Olímpics de Tòquio 2020

La nedadora olímpica Mireia Belmonte La nedadora olímpica Mireia Belmonte AGÈNCIES
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 26 Gener 2018 08:29

La nedadora de Badalona, Mireia Belmonte, ha confirmat la seva participació als Jocs Mediterranis Tarragona 2018, segons ha declarat a l'agència de notícies EFE. La campiona olímpica i mundial en els 200 metres papallona assegura que vol fer del 2018 "el millor any possible".

Belmonte també s'ha referit a la seva participació als Jocs olímpics de Tòquio 2020 i ha explicat que el seu objectiu, abans, passa per superar altres etapes. En aquest sentit, la nedadora catalana considera el 2020 una fita a llarg termini i assegura que abans han d'arribar competicions de preparació importants com els campionats Mundials, els Europeus o els Jocs MediterranisTarragona 2018.

D'aquesta manera, la nedadora olímpica tornarà a competir en uns Jocs Mediterranis, després d'haver-ho fet a Pescara 2009. Belmonte celebra que "aquest any són a casa, a Tarragona" i espera que "sigui encara una experiència més bonica de viure".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: