Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'hora de guanyar a casa

El Nastic rep aquest dissabte al Saragossa amb l'objectiu de tornar a guanyar al Nou Estadi i abandonar la zona calenta de la taula

Imatge d'arxiu d'un partit jugat al Nou Estadi entre Nàstic i Saragossa Imatge d'arxiu d'un partit jugat al Nou Estadi entre Nàstic i Saragossa ARXIU / INFOCAMP
Esports Marc Molina
Dissabte, 17 Febrer 2018 08:38

Els homes de Nano Rivas han aconseguit millorar el seu joc, i la victòria al Carlos Belmonte d'Albacete va donar aire a uns granes que acusen la falta de victòries a Tarragona. De fet els, granes no ofereixen una victòria a la seva afició des de fa més de dos mesos, contra el Sevilla Atlético.

Per la seva banda, el Saragossa de Nartx González encadena tres jornades sense perdre, i una ratxa de 10 punts dels darrers 15 els ha permès escalar posicions i mirar de més aprop la zona noble de la classificació. Els aragonesos no guanyen lluny de la Romareda des del 3 de desembre que van superar l'Sporting de Gijón.

De més quatre darreres visites entre granes i aragonesos al Nou Estadi s'ha saldat amb dos empats i una victòria per a cada conjunt. El partit es disputarà aquest dissabte, a les 20:30h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: