Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El francès Amaury Pacouret s’imposa a la 32a Challenge Ciclista de La Canonja

El Trofeu d'hivern de la Canonja ha comptat amb la participació de prop de 170 ciclistes que han afrontrat un traçat de 87 quilòmetres

El francès Amaury Pacouret s'ha imposat a l'sprint final de la 32a Challenge Ciclista de la Canonja El francès Amaury Pacouret s'ha imposat a l'sprint final de la 32a Challenge Ciclista de la Canonja LA CAPSA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 18 Febrer 2018 15:50

El francès Amaury Pacouret, de l’equip Sud Ouest Cyclisme Format, ha estat el vencedor absolut de la 32a edició de la Challenge Ciclista de la Canonja disputada aquest dissabte 17 de febrer en format d’una sola cursa, el Trofeu d’Hivern, després d’imposar-se a l’sprint.

Pacouret ha guanyat amb un temps de dues hores i sis minuts i ha precedit a la línia de meta a Gerard Colomer, del Cicles Vic, i David Gómez, del Team Compak Campo Claro, que han estat segon i tercer en una cursa ha comptat amb la presència d’uns 170 ciclistes que han afrontat un traçat de 87 quilòmetres.

Després d’uns primers intents d’escapada poc després dels pasos de la cursa per Vinyols i Cambrils ha estat a les primeres rampes del segon port de muntanya de la jornada, el Coll de la Teixeta, de 2a categoria i situat al km. 58-., quan s’han produït els moviments de veritat a la cursa. Albert Masana (Muntanyes de Cambrils), David Gómez (Team Compak) i Juanjo Agüero (Team Compak) han coronat el port al capdavant de la cursa per aquest ordre.

Al descens també hi hagut emoció, amb un grup capdavanter de 35 ciclistes que ha tirat molt fort i una caiguda important de ciclistes a tres quilòmetres. Els francesos de l’equip Sud Ouest han estat els més hàbils del pilot i han sabut dur Amaury Pacouret fins a l’sprint que ha guanhat.

El Trofeu, organitzat pel Club Ciclista La Canonja, ha passat per Vinyols, Cambrils, Mont-roig del Camp, Montbrió del Camp, Botarell, Alt de Montclar, Duesaigües, Coll de La Teixeta, Riudecols, Les Borges del Camp, Reus i altre cop La Canonja.

Els guanyadors de totes les categories han estat: en èlit, Gerard Colomer (Cicles Vic Club Ciclista); en sub23, Amaury Pacouret (Sud Ouest Cyclisme Format); en júnior, Gauthier Navarro (Culture Velo); en Màster 30, Miquel Escolà (Olimpia Cycles Club); en Màster 40, Juan Carlos Medina (RCB Motor Begues Club); en Màster 50, José Madrigal (RCB Motor Begues Club); en Màster 60, Ulrich Rottler (Villingen); i per equips, el Compak Campclar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: