Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Victòria per tornar a somriure

El CF Reus B Cambrils s'imposa a l'Europa i es retroba amb la victòria després de tres jornades (1-0)

Els jugadors del filial roig-i-negre celebren el gol d'Adrià Arjona Els jugadors del filial roig-i-negre celebren el gol d'Adrià Arjona CF REUS
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 18 Febrer 2018 20:44

El CF Reus B Cambrils ha trencat la trencat la ratxa de tres partits consecutius sense conèixer la victòria després de guanyar (1-0) al CE Europa. El filial roig-i-negre s'ha imposat gràcies a un gol d'Adrià Arjona en un partit amb poques ocasions de gol.

Els dos equips han anat alternant el domini de la pilota i quan han tingut l'esfèric ho han aprofitat per acostar-se a la porteria rival. Al minut 20' el roig-i-negre Adrián Guerrero ha gaudit de la primera ocasió amb un xut que ha sortit per sobre del travesser. Poc abans del descans, Marcel Messeguer ha intentat sorprendre el meta visitant amb una rematada des de la frontal de l'àrea.

En els primers minuts de la represa, el Club Esportiu Europa ha començat a apropar-se amb perill. El porter Chechu Grana ha evitat el gol visitant amb una gran aturada al 52'. Els homes d'Albert Company han respost ràpid i Adrià Arjona ha avisat deu minuts més tard amb una rematada de cap molt perillosa. El mateix jugador ho ha tornat a intentar al 73' i la seva acció ha servit per obrir la llauna. Arjona ha aprofitat una assistència de Guerrero per batre Arnau Riera. El CF Reus B Cambrils ha gestionat el control del partit fins al final i ha tornat a sumar tres punts molt importants.

Amb aquesta victòria, els roig-i-negres trenquen una ratxa tres partits consecutius sense guanyar. El conjunt d'Albert Company se situa a la novena posició del grup 5 de Tercera Divisió, a cinc punts de diferència respecte les posicions de play off d'ascens. Per una altra banda, l'equip augmenta el marge amb el descens, ara a 20 punts. El proper partit del CF Reus B Cambrils tindrà lloc diumenge 15 de febrer a les 12.00 hores al camp de l'A.E.Prat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: