Victòria àmplia al Serrallo

L'Ibersol supera amb comoditat el Collblanc (85-59) i suma la segona victòria consecutiva a la Lliga EBA

Rubén Llanos vota la pilota davant el jugador del Collblanc Rubén Llanos vota la pilota davant el jugador del Collblanc CBT
Dilluns, 19 Febrer 2018 08:27

L’Ibersol CBT tornava al Serrallo després de guanyar a la pista del CB Roser on va trencar la mala ratxa de resultats. Partit que havia de servir per intentar encadenar dos victòries seguides.

I l’inici va permetre creure que seria possible. El CBT va tenir un inici de partit espectacular. Defensa agressiva i un atac que funcionava a la perfecció, van portar al conjunt blau a agafar ràpidament una renda que superava els quinze punts de diferència i que va arribar al final del deu primers minuts amb un clar 26-12 al electrònic. Els deu primers minuts de partit, també van servir per veure de nou sobre el parquet a David Fernández, que després de pràcticament dos mesos sense poder jugar, va reaparèixer.

Però el Collblanc era un equip amb experiència. Durant els primers instants del segon quart, semblava que reaccionava, però la defensa de l’Ibersol CBT, encapçalada sobretot per un David Fernández que donava caràcter a l’equip, va tallar la reacció visitant.

Un triple del júnior Ruben Llanos va posar el més vint al marcador, 36-14, quan encara no s’havia arribat al equador del segon període. L’entrenador visitant va demanar el segon temps mort per intentar fer reaccionar als seus jugador. Ho va aconseguir mínimament, però al descans s’arribava amb una renda per sobre dels quinze punts, 43-27.

Berni va deixar clar als seus jugadors abans de sortir a la pista que l’inici del tercer quart era clau. Els jugadors ho sabien, però davant del canvi defensiu del conjunt visitant, defensa zonal, els homes de Berni van estar gairebé dos minuts sense anotar. Collblanc tampoc ho va fer. A mesura que passaven els atacs els jugadors blaus anaven llegint millor la defensa zonal, i els vint punts de diferència tornaven al electrònic.

Les sensacions eren prou bones i si el CBT no perdia el control del partit semblava que la segona victòria consecutiva podia arribar. Al final del tercer quart la diferència va arribar als trenta punts de diferència, 70-40 i el darrer quart va ser un tràmit. Un darrer quart on Berni va aprofitar per donar minuts als jugadors júniors i on els dos equips es van dedicar a deixar passar el minuts.

A final del partit el resultat va ser de 85-59 i la segona victòria consecutiva arribava sense masses problemes.