Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Grup Xou Juvenil del Reus Deportiu es proclama campió de Catalunya

El Grup Xou Gran va aconseguir la medalla de bronze en el campionat de Catalunya disputat al Pavelló Olímpic de Reus

Imatge de l'actuació, diumenge, del Grup Xou Juvenil del Reus Deportiu, campiones de Catalunya Imatge de l'actuació, diumenge, del Grup Xou Juvenil del Reus Deportiu, campiones de Catalunya REUS DEPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Febrer 2018 08:47

Diuen que ningú és profeta a la seva casa. Però el Grup Xou Juvenil del Reus Deportiu contradiu el refrany i ahir s'imposava en el campionat de Catalunya disputat aquest cap de setmana al Pavelló Olímpic de Reus. L'equip juvenil del club roig-i-negre partia com a favorit per a fer-se amb la medalla d'or i no va fallar. Sobre la pista del pavelló, va representar la coreografia 'Long-Dong', que va demostrar el nivell del grup.

L'èxit del Reus Deportiu, però, no s'acaba aquí. Dissabte, el Grup Xou Gran també aconseguia una meritòria medalla de bronze, al darrera del CP Olot -que es va endur el seu setzè or consecutiu- i del CEPA Girona, que va cabar en segon lloc. El Reus Deportiu va escenificar la coreografia 'Once Upon a Time'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: