Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vilallonga inicia les obres de construcció de la coberta de la pista poliesportiva

L’objectiu dels treballs és adequar la pista i protegir-la de les inclemències meteorològiques

Pista poliesportiva de Vilallonga del Camp Pista poliesportiva de Vilallonga del Camp CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Març 2018 15:04

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de construcció de la coberta de la pista poliesportiva municipal de Vilallonga del Camp. L’objectiu de l’actuació és adequar la pista i protegir-la de les inclemències meteorològiques. El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), en què es remodela la zona verda de l’antic parc de les Parades incrementant la superfície de sòl d’equipament esportiu, marca la coberta de la pista poliesportiva com un element insígnia de la nova ordenació.

Orientada de nord a sud, a l’oest limita amb el carrer d’Alfons El Cast, a l’est limita amb l’avinguda, arbrada d’accés, que a la vegada el separa de les piscines. Al seu costat nord es situen els vestidors municipals de recent remodelació que el complementen i li donen servei, en aquest mateix costat, el nord, es troba el bar, seu social que complementa les diferents activitats del complex, les piscines i la pròpia pista, més al nord, a la part superior, se situa centre de serveis per a la gent.

El pressupost total de l’obra és de 235.811,31 euros, dels quals la primera fase en costarà 143.775 euros, i, en breu, es licitarà la segona. El projecte de l'Ajuntament de Vilallonga del Camp està finançat en la seva totalitat per la Diputació de Tarragona a través del Pla d’acció Municipal (PAM).

La pista presenta un bon estat de conservació, disposa de la infraestructura necessària per les diferents pràctiques esportives que s’hi donen lloc. Disposa també d’enllumenat elèctric que en la intervenció proposada es remodela. Amb aquesta actuació, l'Ajuntament vol potenciar el complex poliesportiu municipal, pista, piscines, centre de serveis per a la gent gran, etc, incorporant a aquest l’extensió que suposa l’antiga zona verda de l’anomenat parc de les parades, potenciant-lo i definint la coberta proposada com l’element més significatiu del nou complex.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: