El CF Reus perd a Vallecas tot i fer el millor partit com a visitant

L'equip roig-i-negre iguala dos cops un partit ple d'alternances en el marcador, però finalment acaba derrotat pel Rayo Vallecano (3-2)

Olmo lluita una pilota en el partit d'aquesta tarda al camp del Rayo Vallecano Olmo lluita una pilota en el partit d'aquesta tarda al camp del Rayo Vallecano RAYO VALLECANO
Esports Josep Cartanyà
Diumenge, 18 Març 2018 15:53

El CF Reus afrontava el difícil desplaçament al camp del Rayo amb la baixa d'úlitma hora de Máyor. El davanter no ha entrat a la convocatòria d'Aritz López Garai perquè pateix unes molèsties musculars a l'abductor. Tot i la baixa, el CF Reus ha fet un gran partit a Vallecas -un dels millors que se li recorden aquesta temporada com a vistiant-, però, tot i les alternances en el marcador l'equip roig-i-negre ha acabat perdent per 3 a 2.

El Rayo Vallecano ha començat el partit pressionant molt la sortida dels jugadors del CF Reus, que no han pogut jugar còmodes durant els primers minuts. Després d'uns minuts molt intensos per part dels madrilenys, el Reus s'ha anat treient la son de les orelles i ha pogut guanyar més possessió de pilota.

Les primeres ocasions de gol les ha tingut el Rayo, de la mà d'Embarba, l'atacant que ha portat més de corcoll la defensa roig-i-negra. En una d'aquestes accions, al minut 14, ha engaltat un xut potent des de la frontal de l'àrea que Edgar Badia ha pogut aturar en dos temps. Més tard, al 17', el mateix Embarba ho provaria amb un nou xut des de la frontal, però que li ha sortit molt desviat.

La defensa del CF Reus ha estat bé refusant els atacats locals. Però al minut 31, una errada en la passada de Lekic cap a la denfesa visitant l'ha robat Raúl de Tomás, que no ha perdonat el regal dels reusencs i ha fet pujar el primer gol al marcador (1-0).

I la reacció del CF Reus no s'ha fet esperar. Al minut 33, just després d'encaixar el gol, Olmo ha empatat el partit (1-1). El gol ha donat ales al CF Reus, que semblava que tenien més instint atacant que abans.

Però el CF Reus no ha pogut arribar al descans amb aquest marcador, perquè, al minut 44, Raúl de Tomás ha tornat a marcar pel Rayo. Aquest cop ho ha fet executant a la perfecció una falta directa.

A la segona part, el CF Reus no ha perdut la cara al partit. Al minut 51, Jorge Miramón ha avisat amb un xut des de la frontal ben col·locat que ha obligat al porter Alberto a fer una bona aturada. I el mateix Miramón, al 55', ha fet un golàs que ha servit per tornar a igualar el partit (2-2).

Lluny de tancar-se, el CF Reus ha continuat buscant la porteria dels madrileny i, al minut 70, Juan Domínguez ha recollit una pilota dins de l'àrea local i ha rematat un xut que li ha sortit desviat. En la jugada següent, Lekic també l'ha tingut i ha engaltat bé una centrada i la pilota ha sortit frengant el pal. Eren els millors minuts del CF Reus, que s'estava mostrant superior al Rayo.

En els darrers deu minuts, el Rayo ha tornat ha trepitjar amb perill l'àrea visitant. Al minut 87, l'àrbitre anul·la un gol al Rayo per fora de joc d'Álex Moreno, que es trobava molt pel darrera dels defensors reusencs. Però, al un minut després, Raúl de Tomás ha agagat el rebuig d'un xut anterior d'Embarba i ha fet pujar el tercer gol dels locals i el seu had trick particular (3-2). Era el gol que frustrava el bon partit que havia fet el CF Reus, que, finalment marxaria de Vallecas sense premi.

El CF Reus només ha disposat d'una última ocasió d'Atienza en temps de descompte per intentar igualar el partit, però la seva rematada ha sortit lleugerament desviada.

Després d'aquesta jornada, el CF Reus es quedarà amb 38 punts, catorzè classificat i es manté a sis de la zona de descens, que marca la Cultural Leonesa, amb 32 punts.

Fitxa tècnica:

Rayo Vallencano (3): Alberto, Baiano, Dorado, Ba, Álex Moreno, Beltrán (Bebé, 61'), Comesaña (Gorka Elustondo, 57'), Trejo (Javi Guerra, 71'), Embarba, Unai López i Raúl de Tomás.

CF Reus Deportiu (1): Badia, Miramón, Olmo, Atienza, Álex Menéndez (Campins, 45'), Gus Ledes, Juan Domínguez, David Querol (Edgar Hernández, 79'), Yoda, Carbia (Guzzo, 65') i Lekic

Gols: 1-0, Rául de Tomás (31'); 1-1, Jesús Olmo (33'); 2-1, Raúl de Tomás (44'); 2-2, Jorge Miramón (55'); i 3-2, Raúl de Tomás (88').

Àrbitre: Luis Mario Villa Alvendiz (Comitè andalús)

Estadio de Vallecas: 8.716 espectadors.