Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Finalitzada la remodelació de la piscina dels Jocs

Aquest dimecres 21 de març es farà l'acte d'inauguració de la remodelació de la piscina municipal de Campclar, finançada per la Diputació amb prop d'1,2 milions d'euros

Imatge d'arxiu, del passat 23 de febrer, dels treballs per formigonar la piscina de 50 metres de l’Anella Mediterrània de Campclar Imatge d'arxiu, del passat 23 de febrer, dels treballs per formigonar la piscina de 50 metres de l’Anella Mediterrània de Campclar MAURI FERNÁNDEZ
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Març 2018 18:32

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, inauguraran demà dimecres, 21 de març, la remodelació de la piscina municipal de Campclar amb motiu dels Jocs Mediterranis, que se celebraran del 22 de juny al dia 1 de juliol. L’acte tindrà lloc a les 12h, al Complex Esportiu Campclar, i consistirà en la descoberta de la placa d’inauguració, visita a les instal·lacions i parlaments de la presidenta del Patronat Municipal d’Esports, Elisa Vedrina; el president de la Diputació, Josep Poblet, i l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

Les obres al complex esportiu de Campclar han consistit en la reforma integral dels vestidors de la piscina i de la zona de serveis de la instal·lació poliesportiva. Entre les millores destaquen l’accessibilitat, la climatització i l’eficiència energètica; una major presència de la llum natural gràcies a l’habilitació d’un pati central; l’ampliació de la zona disponible per a gimnàs i activitats dirigides, que han passat dels 300 m2 als prop de 700; la construcció d’una zona de sauna i banys de vapor i la remodelació integral del vestíbul, la infermeria, el bar i l’espai d’administració. En total s'han remodelat 1.591 m2 de la planta baixa i 982 del primer pis. El complex esportiu es va reobrir al públic el passat mes d’octubre.

Les obres de millora han tingut un cost d’1.165.928 €, que ha aportat la Diputació de Tarragona.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: