La falta de gol impedeix que el Nàstic sumi la victòria

El Nàstic empata amb l'Sporting un partit que ha dominat totalment i només li ha faltat concretar algunes de les ocasions de gol que ha tingut (0-0)

Imatge del partit disputat aquesta tarda al Nou Estadi entre el Nàstic de Tarragona i l'Sporting de Gijón Imatge del partit disputat aquesta tarda al Nou Estadi entre el Nàstic de Tarragona i l'Sporting de Gijón CLUB GIMNÀSTIC
Dissabte, 20 abril 2019 20:36

El Nàstic ha sumat un punt al Nou Estadi davant el Real Sporting en un partit on ha tingut les millors ocasions de gol per emportar-se la victòria. L'equip d'Enrique Martín es col·loca amb 28 punts a la classificació, a 9 de la permanència, i diumenge vinent visitarà el camp del Granada CF.

El joc ha començat amb una ocasió de gol per al Nàstic, quan en el minut 11 Luis Suárez ha tingut una rematada dins l'àrea que ha sortit creuada. Els primer minuts han estat de domini grana amb sortides al contracop del Real Sporting, que no ha creat perill sobre la porteria de Becerra. Durant els primers 45 minuts, l'equip d'Enrique Martín ho ha intentat un parell més de vegades: en el 27 Ramiro Guerra ho ha provat des de la frontal de l'àrea amb un xut potent que ha aturat en dos temps Mariño i en el 38 Fali ha llençat fora per damunt el travesser una falta lateral.

La segona part ha tingut també domini total del Nàstic. En el minut 49 un xut d'Uche dins l'àrea l'ha aturat Mariño i en el 66 una bona jugada trenada en atac ha acabat amb remat de Luis Suárez per damunt la porteria asturiana. El Real Sporting només ha tingut una oportunitat en el minut 81quan, a la sortida d'un còrner, Cofie ha rematat de cap a les mans de Becerra. El Nàstic ho ha seguit intentant amb intensitat fins al final i Pipa, després d'una jugada individual en el minut 85, ha rematat fregant al pal esquerre de la porteria de Mariño.

El Nàstic jugarà el pròxim partit diumenge vinent, 28 d'abril, a partir de les 18 hores, al Nuevo Los Cármenes contra el Granada CF, corresponent a la jornada 36 de LaLiga 1|2|3.