Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ballesteros: “Miguel Cardenal ja és història; per sort”

L'expresident del Consejo Superior de Deportes va acusar l'alcalde de Tarragona de mentir als ciutadans sobre les raons de l'ajornament dels Jocs

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en una imatge d'arxiu. L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en una imatge d'arxiu. CEDIDA.
Esports Carina Filella / El Punt Avui
Dijous, 17 Novembre 2016 08:03

“Miquel Cardenal ja és història. Per sort per a tots. I per tant el considero com una persona que ja ha passat a la història.” Així d'escarit i contundent va respondre ahir l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, interpel·lat pel diari El Punt Avui, a les darreres i dures declaracions del president, fins la setmana passada, del Consell Superior d'Esports (CSD) de l'Estat, Miguel Cardenal.

Diumenge, Cardenal va publicar un article a El País en què convidava l'alcalde que digués “la veritat als ciutadans” i no donés “la culpa a Madrid” de l'ajornament dels Jocs Mediterranis al 2018. Qui ha estat president del CSD durant quatre anys carregava contra l'alcalde i assenyalava que “entre els nombrosos convenis signats per Albert Soler (PSC) just abans de la convocatòria de les eleccions generals de 2011 no va incloure Tarragona” i que “Ballesteros va decidir no unir-se a algun alcalde del PP que reclamava amb contundència les ajudes signades per Soler”. En aquest sentit, l'alcalde va dir ahir que aquestes són “excuses de mal pagador”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: