Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus serà, un any més, l'escenari dels Premis Vinari dels vermuts catalans

Com a novetat, es lliurarà el Premi Reus Capital de la Cultura Catalana a la millor etiqueta

La jornada de tast serà el 8 de maig i el lliurament de premis el dia 11 La jornada de tast serà el 8 de maig i el lliurament de premis el dia 11 CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 28 abril 2017 10:46

Els Premis Vinari dels vermuts catalans 2017 arriben enguany a la tercera edició i tindran Reus, novament, com a escenari de la jornada de tast, el 8 de maig, i de l’acte de lliurament de premis, l’11 de maig. La regidora de Projecció de Ciutat Montserrat Caelles, va explicar que per a la ciutat “és un gran orgull i una gran responsabilitat” acollir aquests guardons i va afegir que “el concurs és un gran complement en les diferents línies de promoció del nostre territori i per això en fem una aposta important”.

A més, Reus és enguany Capital de la Cultura Catalana i per aquest motiu, va afirmar Caelles, la ciutat pretén refermar “encara més un esdeveniment que posa en valor un dels productes més representatius de la ciutat: per això des de l’Ajuntament de Reus es col•labora donant suport a una de les noves categories dels Premis, la que reconeix la millor etiqueta”. D’aquesta manera, es lliurarà el Premi Reus Capital de la Cultura Catalana a la Millor Etiqueta, que tindrà en el jurat la comissària d’aquest esdeveniment cultural, Montserrat Grau.

Els Premis Vinari dels vermuts catalans és un projecte nascut al 2015 que pretén donar a conèixer i reforçar la producció de vermut que s’elabora arreu de Catalunya.

Inscripcions obertes

Encara continua obert el període d’inscripcions de la 3ª edició dels Premis Vinari dels vermuts catalans, al qual es poden presentar elaboradors de vermut d’arreu del país. Un jurat professional format per una trentena de professionals de renom, entre sommeliers, enòlegs, distribuïdors, professionals de tast i bàrmans jutjarà, totalment a cegues, quins són els millors vermuts del 2017.

Com s’ha fet fins ara, es premiaran els vermuts per categories, tot i que enguany se n’obre una de nova: als blancs, negres i reserva s’hi sumen els vermuts especials (taronges, daurats...). A més, aquest 2017 també es donarà un premi al millor còctel elaborat amb vermut. El concurs tindrà una vessant popular ja que es demanarà al consumidor que faci una tria de la millor vermuteria de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: