Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prades acollirà la Festa de la Farigola els dies 27 i 28 de maig

Música, art i gastronomia es fusionaran en un entorn únic

Prades tornarà a acollir la Festa de la Farigola els dies 27 i 28 de maig Prades tornarà a acollir la Festa de la Farigola els dies 27 i 28 de maig CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Mai 2017 12:14

Prades celebrarà la Festa de la Farigola els dies 27 i 28 de maig. El municipi oferirà una gran varietat d'activitats dirigides a tots els públics on la música, l'art i la gastronomia es fusionaran en un paratge incomparable. A més, durant ambdós dies es podrà visitar el mercat artesanal i degustar la tisana de farigola amb mel.

El dissabte a les 16:00h donarà el tret de sortida l'amenització musical de la Capella del Castell a càrrec de Gerard Marsal. Posteriorment, a les 17:30h, el Centre Cívic esdevindrà el centre neuràlgic, ja que comptarà amb una conferència de Pere Cabot sobre la farigola i, tot seguit (19:00h), els amants de la música gaudiran amb el concert de la Coral Ernest Cervera i Prades Cor a l'Església de Santa Maria.

El diumenge també ve carregat amb una autèntica marató d'actes que no deixaran indiferent a ningú. A les 9:00h serà el torn d'una de les activitats estrella: el VII Concurs de Pintura Ràpida –consistent en pintar quadres-, on els més petits també podran formar-hi part gràcies l'existència de la categoria infantil –consistent en pintar sobre làmines-. L'esmorzar popular es durà a terme a partir de les 10:00h, mentre la música tornarà a fer acte de presència amb una amenització musical a la Capella del Castell a càrrec de Gerard Marsal.

El migdia estarà dedicat l'acte litúrgic de la Missa Major, que serà precedida per l'actuació Castellera dels Brivalls de Cornudella i els Xiquets de Cambrils. Per concloure la festa, a les 17:30h es lliuraran els premis del concurs de pintura ràpida i es premiaran els racons i façanes millor guarnides del municipi. Finalment, les xarxes socials seran presents a la Festa de la Farigola, ja que per segona vegada s'obre el Concurs d'Instagram –xarxa social dedicada a la fotografia-.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: