Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La nova edició de la guia Restaurants de Reus, més propera al visitant

Aquest cop, la guia de restauració es publica anualment i, com en altres edicions, el text s’adapta a quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès

Logo de la guia Restaurants de Reus Logo de la guia Restaurants de Reus CEDIDA
Gastronomia Alba Sancha
Dimecres, 28 Juny 2017 10:27

L’agenda d’hostaleria Restaurants de Reus arriba, enguany, amb un disseny intuïtiu i proper i, per primer cop, es publica anualment. En aquesta edició, la publicació utilitza una estètica molt visual, en la qual les fotografies adquireixen el protagonisme i els textos, molt concisos, es troben en català, castellà, anglès i francès, com en anteriors edicions. La finalitat és que el turista entengui el concepte de cada restaurant a través dels seus propis ulls. Per això, s’intenta apropar a l’equip humà d’alguns dels establiments a la seva possible clientela amb fotografies seves que s’inclouen a les pàgines dedicades al seu restaurant. A més, s’incorporen també imatges que mostren l’interior dels locals per reflectir els seus estils, com també, en alguns casos, de l’exterior i el seu entorn o d’algun dels àpats que ofereixen.

Disseny intuïtiu i visual

En aquesta edició, un total de 19 restaurants de Reus i rodalies col•laboren per mostrar la seva oferta als turistes i visitants. Mitjançant una mena de llegenda a través de símbols representatius, Restaurants de Reus fa un recull de tota la informació i els serveis que reuneix l’establiment de forma molt intuïtiva. Per una banda, es fa referència al tipus de cuina que ofereix el restaurant en qüestió, com també si hi ha servei de bar, i el preu mitjà per comensal. Per una altra banda, també es plasmen els elements referents a la distribució i els sistemes del local, com l’accés a minusvàlids, la capacitat de l’establiment o el servei de jardí o terrassa i de menjadors privats; així com els serveis en relació als horaris, el dia de festa setmanal, les reserves o el pagament amb targeta.

Cada restaurant es descriu en dues pàgines contigües, en les quals es mostren les instal•lacions i l’estil i caràcter propis del local, a través de fotografies molt acurades, juntament amb tota la informació respecte als serveis esmentats. A més, en alguns casos, s’inclouen fotografies dels propietaris, cuiners, xefs, o de tot l’equip amb l’objectiu de mostrar als turistes la proximitat dels locals i apropar el concepte dels restaurants a través de les persones.

Productes del territori

Així mateix, el segell de la DOP Siurana, principal patrocinador de la guia d’hostaleria reusenca, s’inclou en les pàgines d’aquells restaurants que ofereixen aquest oli. Aquesta distinció es fa per diferenciar i reconèixer a aquells establiments que utilitzen els productes del territori o de proximitat. Precisament, la guia mostra a les primeres pàgines un llistat de les principals marques de la DOP de Siurana, com també un recull dels beneficis que aporta el consum d’aquest oli. Finalment, Restaurants de Reus també ofereix una breu explicació sobre la història del Vermut de Reus, segell que agrupa les marques Miró, Yzaguirre, de Muller, Vermuts Rofes i Vermut Cori.

Els participants

La guia de restauració també compta amb un petit mapa on se situen els restaurants que apareixen a la publicació mitjançant números, amb els quals després s’identifiquen en les seves descripcions. Els establiments que participen en aquesta edició de Restaurants de Reus són 2R, 7 de tu, Barrut, Capsa Gaudí, Casa Coder, Gwenn ha du, Kokoro, Koop Too, Kenavo, L’Estel, La Bajoqueta, La Glorieta del Castell, La Piemontesa, Mirall de Tres, Museu del Vermut, Myoos, Vermut Rofes, Restaurant Mas Folch i Sanromà.

La guia d’hostaleria Restaurants de Reus, editada per l’empresa Premicom, s’oferirà als visitants del Gaudí Centre gràcies a Reus Promoció, però també es podrà trobar a establiments hotelers de la ciutat i d’altres punts turístics estratègics del territori. La previsió és que es reparteixin un total d’uns 10.000 exemplars aproximadament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: