Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Hospitalet de l'Infant acollirà la fira 'Fruits de la terra'

Els dies 7 i 8 de juliol es donarà a conèixer el producte local, la cuina i la clotxa de les Terres de Mestral

Imatge d'arxiu de la fira 'Fruits de la terra' Imatge d'arxiu de la fira 'Fruits de la terra' CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Juliol 2017 11:47

La mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT) ha organitzat els dies 7 i 8 de juliol la 6a Fira “Fruits de la Terra”, la fira de producte local, cuina i clotxa de les Terres de Mestral.

Els vistiants que s’adrecin aquests dies a la plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant, de les 19.30h a la 01h, hi trobaran parades amb el producte local del territori, també en elaboracions i integrat en les tapes de restauradors i elaboradors de la zona; així com la clotxa, la recepta original de les Terres de Mestral i variants sorprenents d’aquest plat típic que antigament prenien els pagesos per agafar energies i tornar a treballar. També hi podran participar en un taller/concurs de cuina del territori amb la Fundació Alícia (divendres, a les 19.30h); i tastar el vi i la cervesa artesana d’aquestes contrades.

Actuacions musicals

A més, el públic podrà gaudir de música en viu (a càrrec de Sing Swing Company, de la Banda de Música Clau de Vent-Municipal de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant; de Voicing Blue-Duo&Band i de Bourbon) i de classes de Lindy Hop (a càrrec de TGNswing) i prendre part en el sorteig de diversos premis, per gentilesa de diferents establiments del territori (Cal Barceló, El Brogit guiatges, Espai de Fisioteràpia i Benestar Gemma, Geosud i Deviteca Espai Gastronòmic). Entre aquests premis, hi ha una nit per a dues persones en una casa rural, una activitat per a una família d’una dia, una sessió d’hidromassatge, una georuta per Tivissa i un arròs per a dues persones.

En aquesta edició de la Fira Fruits de la Terra, és previst que hi participi una quinzena d’establiments del territori, a més de les oficines de Turisme de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip. Amb l’organització d’aquesta Fira, la MIDIT pretén donar a conèixer els productes locals tant a la gent del propi municipi com als visitants i promoure el turisme cap tots els indrets del territori de la Mancomunitat.

Més informació i horaris de les activitats a: www.terresdemestral.cat i a www.midit2020.com.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: