Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Poblatapa torna amb 13 propostes gastronòmiques

La ruta de tapes de la Pobla de Mafumet s’inicia aquest divendres, 7 de juliol, i se servirà cada divendres, dissabte i diumenge fins al dia 23 

Un grup gaudint de la Poblatapa en l'edició anterior Un grup gaudint de la Poblatapa en l'edició anterior CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 07 Juliol 2017 09:48


La ruta gastronòmica Poblatapa torna a la Pobla de Mafumet en la seva cinquena edició aquest divendres, 7 de juliol. La iniciativa, ja consolidada en el calendari lúdic del municipi i amb més participació cada any, ofereix en aquesta edició 13 propostes de 13 establiments diferents. Cada consumició té un preu de 2,50 euros i inclou la tapa i la beguda que l’acompanya. Tot plegat, s’oferirà cada divendres, dissabte i diumenge entre el 7 i el 23 de juliol, en l’horari que fixi cada local.

A més, l’Ajuntament ha tornat a editar una guia impresa, així com ha renovat l’App gratuïta sobre la ruta que es va posar en funcionament l’any passat, perquè la gent pugui conèixer tots els detalls, localitzacions i altra informació de la Poblatapa. Pel que fa a la guia, aquesta ofereix una informació molt visual i sintètica, com també dóna la possibilitat d’aconseguir diversos premis per la participació en la ruta. En aquest sentit, cada establiment estamparà un segell exclusiu de la Poblatapa a la guia dels usuaris un cop hagin tastat la tapa. Un cop es reuneixin 10 segells en una mateixa guia, l’usuari haurà de portar-la a l’Ajuntament on se li gratificarà amb la gerra de la Poblatapa i amb una butlleta per participar en la votació de la millor tapa.

Tots els usuaris majors d’edat que participin d’aquesta votació, entraran en el sorteig de tres caps de setmana a Mallorca per a dues persones. El sorteig es realitzarà el 28 de juliol i els noms dels guanyadors es publicaran als canals de comunicació municipals: a través de la pàgina web de La Pobla, als perfils municipals de Facebook i Twitter, i també a l’App municipal, femPobla. La guia s’ha distribuït a totes les llars de La Pobla com també als establiments participants, que estaran degudament senyalitzats i on es podrà adquirir gratuïtament. Aquest suport en paper inclou un mapa amb la ubicació dels restaurants adherits a la campanya, com també la fotografia i descripció de cadascuna de les 13 propostes gastronòmiques, a més de l’adreça, telèfon i horari en què se serveix cada tapa.

Per una altra banda, l’App gratuïta de la Poblatapa torna a oferir, enguany, tota la informació de la iniciativa gastronòmica. Està disponible per a Android i iOS i permet als usuaris geolocalitzar els establiments, puntuar les tapes i donar les seves opinions.

Les 13 propostes gastronòmiques de la Poblatapa en aquesta edició són les següents: Capricho estival (Restaurant Casa Cándido), Mini rollitos Primavera (Bar El Toro), Delicia de verano (Bar Las Piscinas), Pimientos del piquillo (Hostal La Pobla), Sabrosura de ternera (Restaurant D’Tablas), Bocado de la tierra (Cap y Cua), Vito Corleone (Ca la Tere), Deliciosa XL (Restaurant Terra Alta), Meat-curry (Bar Carmen), El poli-niu (Bar Centre Cívic), Chipi guay (Bar Joventut), Alpino Ikebana (Pizzeria Ikebana) i Homenaje a mi pueblo... La Pobla de Mafumet (El Raconet de la Cris).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: