Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Reus fomenta la cuina sense gluten als restaurants

Una jornada orienta als professionals del sector per tal que vegin la restauració sense gluten com una oportunitat de negoci inclusiu

La jornada va aplegar una vintena de restauradors La jornada va aplegar una vintena de restauradors C.M.
Gastronomia
Dimarts, 11 Juliol 2017 10:31

Una vintena de professionals de la restauració de Reus van prendre part ahir en una jornada formativa oberta al sector sobre celiaquia i la cuina sense gluten organitzada per la regidoria de Salut de l’Ajuntament de la capital del Baix Camp per mitjà del departament municipal de Salut Pública, en col·laboració amb l’Associació de Celíacs de Catalunya. La jornada té el seu origen en l’acord del ple del consistori de l’abril de 2016 per a l’impuls d’una xarxa de botigues i restaurants sense gluten a la ciutat amb la col·laboració i la implicació dels sectors de l’alimentació i la restauració.

L’objectiu de la jornada va ser el de donar consells als professionals del sector per tal que entenguin la restauració sense gluten com a oportunitat per posicionar-se com a negoci inclusiu. En aquest sentit, es va informar de les oportunitats del mercat sense gluten i sobre la restauració sense gluten en relació amb la legislació vinculada a la manipulació d’aliments i la contaminació encreuada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: